Site icon Όλο Υγεία

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα για τα χειρουργεία της σπονδυλικής στήλης.

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης.

Ο Γεώργιος Βασταρδής, MD, PhD, Διευθυντής Κλινικής Ενδοσκοπικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης, πραγματοποίησε τα πρώτα χειρουργεία με την χρήση του Pulse με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα Pulse μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα περιστατικών χειρουργικής της σπονδυλικής στήλης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια, συντομότερο χειρουργικό χρόνο και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, ενσωματώνοντας εργαλεία:

και όλα αυτά σε μία και μοναδική εφαρμογή εντός του χειρουργείου.

Επιτρέπει στον χειρουργό να επεμβαίνει σε πιο περίπλοκες παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης με μεγαλύτερη ασφάλεια. Μακροπρόθεσμα αποφέρει καλύτερο αποτέλεσμα και διεγχειρητικά μελετάται και γίνεται σωστότερη διόρθωση της σπονδυλικής στήλης.

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

H Κλινική Ενδοσκοπικής & Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης (MISS), με την άριστη επιστημονική κατάρτιση του Δρ. Γεωργίου Βασταρδή, MD, PhD, στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, έχει πιστοποιηθεί στον τομέα της ενδοσκοπικής χειρουργικής από την Elliquence, και αποτελεί πιστοποιημένο Κέντρο Αριστείας (Center of Excellence) στον τομέα ενδοσκοπικής χειρουργικής σπονδυλικής στήλης.

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, πάντα πρωτοπόροι, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Με έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Όλο Υγεία

Exit mobile version