Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος www.oloygeia.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος γι’ αυτό και το σύνολο του περιεχομένου του (κείμενα, εικόνες, γραφικά,βίντεο,podcast και οποιοδήποτε άλλο υλικό), χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το έργο των επαγγελματιών Υγείας, σε θέματα πρόληψης, συμβουλευτικής, διάγνωσης και θεραπείας.

Το www.oloygeia.gr έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν συστήνει ούτε προτρέπει σε συγκεκριμένους γιατρούς, εξετάσεις, ενέργειες, διαδικασίες.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο oloygeia.gr εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό – συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση – θεραπεία και συμβουλή των εξειδικευμένων ιατρών. Σε κάθε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, ο χρήστης θα πρέπει άμεσα να απευθυνθεί στον προσωπικό του ιατρό.
Η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας, γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

Για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας, θα πρέπει να απευθύνεστε σε ειδικό γιατρό ή φορέα υπηρεσιών Υγείας. Εάν βρίσκεστε σε έκτακτη ανάγκη, μην ανατρέχετε στο διαδίκτυο αλλά απευθυνθείτε σε επαγγελματίες Υγείας και αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Το υλικό και οι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα δεν δύνανται πάντα να αντανακλούν και να περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες έρευνες σε όλα τα πεδία της ιατρικής.
Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το oloygeia.gr δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.
Καμιά πληροφορία την οποία αποκτά ο χρήστης από το oloygeia.gr και τις υπηρεσίες του, δε δημιουργεί καμιά εγγύηση ή υποχρέωση του ιστοτοπου εφόσον αυτή δεν έχει προβλεφθεί στους παρόντες όρους χρήσης.

Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει ιατρικά θέματα ή θέματα υγείας με σεξουαλικό περιεχόμενο. Σε περίπτωση που ο χρήστης θεωρήσει τα θέματα αυτά προσβλητικά, καλείται να μην χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας.
Η χρήση του oloygeia.gr και του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη. Επομένως το oloygeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα .

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάθε χρήστης ,ο οποίος εισέρχεται στον Ιστότοπο www.oloygeia.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν ο Χρήστης δε συμφωνεί με οποιοδήποτε όρο, οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου του Ιστότοπου.

Οι όροι χρήσης υπόκεινται σε τροποποιήσεις που ισχύουν από την ανάρτησή τους στον Ιστότοπο. Σε περίπτωση τροποποίησης των όρων ο Χρήστης θα ενημερώνεται κατά την είσοδο του στον Ιστότοπο και θα καλείται να τους μελετήσει και να τους αποδεχθεί πριν να εξακολουθήσει τη χρήση του Ιστότοπου.

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.

Ο χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με τους Όρους Πολιτικής Απορρήτου τους οποίους μπορεί να διαβάσει εδώ.

Scroll to Top