Site icon Όλο Υγεία

La Roche Posay: Oλοκληρωμένη φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα

Toleriane της La Roche Posay

Η σειρά Toleriane της La Roche Posay προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στα ευαίσθητα δέρματα. Είτε πρόκειται για ευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα, είτε παθολογικές καταστάσεις, όπως ροδόρχους νόσος και σμηγματορροική δερματίτιδα, έχει τη λύση!

Τα ευαίσθητα δέρματα έχουν ανάγκη από ολοκληρωμένη φροντίδα που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Η La Roche Posay -η Νο1 μάρκα φροντίδας του δέρματος που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως– αλλάζει  τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος, με μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας.

Η εταιρία δημιουργεί συνθέσεις εμπλουτισμένες µε το αποκλειστικό νερό της, πλούσιο σε σελήνιο, που υπόκεινται σε αυστηρές κλινικές δοκιμές, ώστε να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Δέρμα με τάση για ερυθρότητα και ροδόχρου νόσο

Η La Roche-Posay έχει δύο ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για το δέρμα με τάση για ερυθρότητα και ροδόχρου νόσο.

Toleriane Rosaliac AR Concentrate

Με μια μοναδική σύνθεση συστατικών που βοηθούν στη μείωση των ερεθισμών και των κοκκινίλων στο δέρμα, η Toleriane Rosaliac AR Concentrate προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για το δέρμα με ευρυαγγείες.

Τα βασικά συστατικά του έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την αποτελεσματικότητα τους. Η Neurosensine είναι ένα  συστατικό που δρα στις αισθητικές νευρικές απολήξεις, συμβάλλοντας στη μείωση της αίσθησης του πόνου και την αντιδραστικότητα του δέρματος. Το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay είναι ένα φυσικό νερό πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η περιεκτικότητα σε 2% SPHINGOBIOMA, καταπραΰνει το δέρμα δρώντας στη λειτουργία του μικροβιώματος, βοηθώντας στην μείωση της ερυθρότητας. Μαζί, αυτά τα συστατικά λειτουργούν σε συνέργεια για  να μειώσουν την ερυθρότητα, να καταπραΰνουν το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα  και να παρέχουν έντονη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Toleriane Rosaliac AR Concentrate μπορεί να βελτιώσει τη συνολική όψη και την αίσθηση του δέρματος με ροδόχρου νόσο.

Toleriane Rosaliac AR SPF30

Η Rosaliac AR SPF30, είναι ιδανική για το δέρμα με τάση για ροδόχρου ενώ παράλληλα προστατεύει από τις ακτίνες UVA & UVB. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει μια μοναδική συνδυαστική δράση συστατικών που βοηθούν στην προστασία κι ενυδάτωση του δέρματος, αλλά και στη θωράκισή του απέναντι στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Η Neurosensine είναι ένα  συστατικό που δρα στις αισθητικές νευρικές απολήξεις, συμβάλλοντας στη μείωση της αίσθησης του πόνου και την αντιδραστικότητα του δέρματος.

Άλλα ενεργά συστατικά όπως το sphingobioma όπου καταπραΰνει το δέρμα δρώντας στη λειτουργία του μικροβιώματος, και ιαματικό νερό πηγής, το οποίο έχει ηρεμιστική και καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος SPF30 για την προστασία του δέρματος από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες UV που μπορεί να επιδεινώσουν την ερυθρότητα και την ευαισθησία.

Το Toleriane Rosaliac AR SPF30 είναι σχεδιασμένο χωρίς άρωμα, parabens ή άλλες πιθανές ερεθιστικές ουσίες, καθιστώντας το κατάλληλο ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

Toleriane Rosaliac Micellar Gel

Ντεμακιγιάζ προσώπου για ευαίσθητο δέρμα: Το Toleriane Rosaliac Micellar Gel είναι ένα απαλό και πολύ αναζωογονητικό τζελ που καθαρίζει και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα με τάση για ερυθρότητα.

Αυτό το απαλό και εξαιρετικά αναζωογονητικό τζελ αφήνει το δέρμα καθαρό και λείο. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε.

Προσφέρει  άμεση αίσθηση φρεσκάδας καθαρίζει απαλά, εξυγιαίνει το δέρμα και το αφήνει απόλυτα καθαρό, πιο απαλό. Το δέρμα καταπραΰνεται και μένει άνετο.

Δέρματα ξηρά με τάση αλλεργίας

Τα δέρματα που είναι ξηρά με τάση αλλεργίας έχουν ανάγκη από ειδική περιποίηση, ειδικά την άνοιξη που έχουν έξαρση αυτές οι παθήσεις. Η La Roche Posay προτείνει μια σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης:

Τoleriane Dermallergo creme

Κρέμα προσώπου για ευαίσθητο δέρμα: Η 1η καθημερινή ενυδατική φροντίδα για το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα με τάση αλλεργίας. Ενυδατική καθημερινής χρήσης, για το ευαίσθητο ξηρό έως πολύ ξηρό ή και με τάση αλλεργίας δέρμα.

Περιέχει ισχυρό καταπραϋντικό παράγοντα που στοχεύει τα συμπτώματα ερεθισμού και ευαισθησίας του δέρματος. Είναι δοκιμασμένο σε δέρμα με τάση αλλεργίας και έχει υποαλλεργική σύνθεση.

Toleriane Dermallergo Eyes

Ενυδατική κρέμα ματιών: Η 1η καθημερινή ενυδατική επανόρθωσης για την πολύ ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Ενυδατική και επανορθωτική κρέμα καθημερινής χρήσης που αξιοποιεί τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος. Είναι κατάλληλη για δέρμα με τάση εκζέματος.

Ενυδατώνει αμέσως το δέρμα και καταπραΰνει τους ερεθισμούς ενώ έχει άμεση τριπλή αποτελεσματικότητα: κατά των ερεθισμών, κατά του κνησμού, κατά της ερυθρότητας.

Ενυδατώνει για 48 ώρες ,επανορθώνει και προστατεύει τον επιδερμιδικό φραγμό σε μία ώρα. Σε κλινικές δοκιμές διαπιστώθηκε  29% μείωση της ερυθρότητας και 51% μείωση της αίσθησης τσιμπήματος.

Toleriane Caring Wash

Καθαρισμός προσώπου: Καθημερινή κρέμα καθαρισμού κατά της έλλειψης άνεσης & της ξηρότητας, για το κανονικό έως ευαίσθητο δέρμα Αφαιρεί το μακιγιάζ  ενώ λειτουργεί κατά της αίσθησης δυσφορίας και ξηρότητας και απομακρύνει τους ρύπους.

Περιέχει μόνο τα απαραίτητα συστατικά για τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μακιγιάζ. Έχει απαλή, κρεμώδη υφή για μείωση της τριβής κατά τον καθαρισμό.

Όλο Υγεία

Exit mobile version