Διπλή διάκριση της Sanofi Ελλάδας στα HR Awards 2023

SANOFI

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η καινοτόμος βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας στα HR Awards 2023, τον καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης βέλτιστων πρακτικών και πρωτοβουλιών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώνει κάθε χρόνο η BOUSSIAS events.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε βραβείο SILVER στην κατηγορία Best Onboarding Initiatives για την καινοτόμο πλατφόρμα Sanofi Onboarder, καθώς και βραβείο SILVER στην κατηγορία Best Talent Management & Retention Initiative, για την στρατηγική διαχείρισης & ανάπτυξης ταλέντων που εφαρμόζει.

Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν τη σταθερή δέσμευση της Sanofi για την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών περαιτέρω βελτίωσης της εργασιακής εμπειρίας και την ενεργή υποστήριξη της ανάπτυξης των ανθρώπων της, σε κάθε στάδιο της σταδιοδρομίας τους.

Ειδικότερα, η παγκόσμια εταιρική πλατφόρμα Sanofi Onboarder αναπτύχθηκε για να προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία ένταξης στο δυναμικό της Sanofi. Πρόκειται για ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο, διαθέσιμο σε κάθε νέο εργαζόμενο, αμέσως μετά την επίσημη επιβεβαίωση πρόσληψης και έως 30 ημέρες μετά την έναρξη εργασίας, το οποίο παρέχει ένα ολοκληρωμένο «ταξίδι» γνωριμίας με την κουλτούρα, τη στρατηγική, τη λειτουργία και τη δομή του οργανισμού.

Με πλήρως κατατοπιστικό και διαδραστικό περιεχόμενο και επιτρέποντας τη διασύνδεση του νέου εργαζόμενου με δύο έμπειρους συναδέλφους, η πλατφόρμα Sanofi Onboarder διασφαλίζει ότι κάθε νέος εργαζόμενος λαμβάνει διαρκή ενημέρωση, υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τις πρώτες εβδομάδες της σταδιοδρομίας του στην εταιρεία.

Η Sanofi Ελλάδας διακρίθηκε επίσης για τις καινοτόμους πρακτικές ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της, στο πλαίσιο εφαρμογής μιας παγκόσμιας εταιρικής στρατηγικής που εστιάζει στην ενδυνάμωση των εργαζομένων και την αξιοποίηση των ταλέντων τους, ώστε να αναλαμβάνουν οι ίδιοι ενεργό ρόλο στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου προγράμματος εξέλιξης της σταδιοδρομίας του, βάσει των δεξιοτήτων, της εμπειρίας του και των φιλοδοξιών του. Κατά τη διαδικασία κατάρτισης του προγράμματος αυτού, δέχεται την υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλευτική του επικεφαλής της ομάδας του, έχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένες πλατφόρμες και εργαλεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία ανάπτυξης του εργαζόμενου, κατέχει η καλλιέργεια της αυτεπίγνωσης και της διαρκούς αυτοαξιολόγησης, καθώς και η εδραίωση μίας εκπαιδευτικής προσέγγισης που θέτει σε προτεραιότητα τη μάθηση μέσω της εμπειρίας και της αλληλεπίδρασης με συναδέλφους.

Εμμανουέλα Γεωργιτσοπούλου, HR Head Sanofi Greece & Diversity, Equity & Inclusion Lead Central & South Europe:
«Οι άνθρωποί μας αποτελούν την πιο πολύτιμη επένδυση της Sanofi και βασική μας προτεραιότητα στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι να τους υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο ώστε να αντλούν τη μέγιστη ικανοποίηση από την εργασία τους και να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Οι δύο διακρίσεις μας στα HR Awards 2023 αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Ταυτόχρονα ενισχύουν την αφοσίωσή μας στην εδραίωση μίας εργασιακής κουλτούρας που ενθαρρύνει τη συμμετοχικότητα και τη συνεργασία και διασφαλίζει ότι κάθε εργαζόμενος υποστηρίζεται από την πρώτη στιγμή και έχει τη δυνατότητα να καλλιεργήσει το ταλέντο του».

Όλο Υγεία

Scroll to Top