Site icon Όλο Υγεία

Smoothie bowl με αμύγδαλα και μάνγκο

Smoothie bowl με αμύγδαλα και μάνγκο

Φωτογραφία: 123rf

Για αυτή τη συνταγή smoothie bowl, προτιμήστε τα κατεψυγμένα φρούτα, έτσι ώστε η υφή να παραμείνει παχύρευστη και κρεμώδης. Το μάνγκο χαρίζει φυσική γλυκύτητα και τροπικές νότες, το γιαούρτι είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε καλά λιπαρά. Προαιρετικά μπορείτε να στολίσετε το μπολ σας με blueberries, κομμένο ανανά και flakes καρύδας. Μη χάσετε τη συνταγή.

Dal με φακές – Τα μυστικά της Ινδικής κουζίνας που θα απογειώσουν το πιάτο σας

Smoothie bowl με μάνγκο και αμύγδαλο

Χρόνος προετοιμασίας

Προετοιμασία Μαγείρεμα Χρόνος συνολικά Μερίδες

10 λεπτά

10 λεπτά

1

Σολωμός με λαχανάκια Βρυξελλών στη λαδόκολλα – Υγιεινό και έτοιμο σε 30 λεπτά

Υλικά

Γρήγορες, νόστιμες και θρεπτικές ομελέτες φούρνου με παρμεζάνα και λαχανικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Αναμείξτε το μάνγκο, το γιαούρτι, την μπανάνα, το γάλα αμυγδάλου, 3 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα και το μπαχάρι σε μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 2

Μεταφέρετε το smoothie σε ένα μπολ και γαρνίρετε με τα σμέουρα, τα υπόλοιπα αμύγδαλα και το μέλι.

Γλυκό porridge βρώμης με γεύση ρολό κανέλας – Έτοιμο σε 15 λεπτά

Διατροφική αξία (ανά μερίδα)

* Οι τιμές ποσοστών της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης βασίζονται σε δίαιτα 2.000 θερμίδων.
** Η διατροφική αξία μπορεί να έχει αποκλείσεις ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιήσετε ή με το αν κάνετε αντικαταστάσεις.

Όλο Υγεία

Exit mobile version