Επαναλειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην Νέα Ιωνία

φαρμακείο ΕΟΠΥΥ

Το μείζον είναι να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης. Θέλουμε ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, τη Νέα Ιωνία, με αφορμή την επαναλειτουργία του Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ. Το παρών έδωσαν η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ Γιώργος Παπαδημητρίου.

Ο Υπουργός Υγείας, αφού πρώτα ξεναγήθηκε στους χώρους του φαρμακείου και συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεσμεύομαι ως Υπουργός Υγείας ότι σε κάθε πρόβλημα που αφορά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, θα είμαστε παρόντες για να δίνουμε λύσεις. Θέλουμε ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη και τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου που βρίσκεται εδώ, καθώς το φαρμακείο εξυπηρετεί όχι μόνο την περιοχή της Νέας Ιωνίας, αλλά και της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και του Ηρακλείου.

Ο κόσμος μπορεί να έρχεται εδώ και να παίρνει τα φάρμακά του χωρίς να ταλαιπωρείται. Γιατί τελικά το μείζον είναι να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης».

Όλο Υγεία

Scroll to Top