Δερματικές παθήσεις: Όλοι έχουμε μια ιστορία, το ίδιο και το δέρμα μας

δερματικές παθήσεις

«Skin Life Changers»: Η νέα καμπάνια της La Roche-Posay για τις δερματικές παθήσεις.

Η La Roche-Posay, η Νο1 μάρκα φροντίδας του δέρματος, λάνσαρε τη νέα της digital καμπάνια «Skin Life Changers», η οποία βασίστηκε στο διεθνές concept του brand “For All Skin Life Changers”.

δερματικές παθήσεις

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι έχουμε μια ιστορία, το ίδιο και το δέρμα μας», σκοπός της καμπάνιας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις δερματικές παθήσεις, όπως η ακμή, οι ουλές, αλλά και τις δερματικές παθήσεις που προκύπτουν στους ογκολογικούς ασθενείς έπειτα από τις θεραπείες αντιμετώπισης του καρκίνου.

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας

Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο παλεύουν καθημερινά με δερματικές παθήσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους και το πώς βλέπουν τον εαυτό τους και το δέρμα τους.

δερματικές παθήσεις

Αυτήν την αλήθεια μοιράζονται οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας: ο ηθοποιός και brand ambassador της La Roche-Posay Αντίνοος Αλμπάνης, που μίλησε για τις επιπτώσεις που είχαν οι θεραπείες, για την καταπολέμηση του λεμφώματος, στο δέρμα του, η αθλήτρια με αμαξίδιο Γεωργία Καλτσή, που μοιράστηκε την ιστορία της σχετικά με τα εγκαύματα και τις ουλές που προκλήθηκαν στο σώμα της από τροχαίο ατύχημα και o Youtuber Δημήτρης Μπακαλιάνος, γνωστός και ως Nerzhul, που εξομολογήθηκε το πρόβλημα της ακμής που αντιμετώπισε στην εφηβεία του.

Η καμπάνια επικοινωνείται μέσα από digital κανάλια αλλά και από τα προσωπικά profiles των πρωταγωνιστών σε Instagram και TikTok.

δερματικές παθήσεις

Για άλλη μία φορά, η La Roche-Posay, μένει πιστή στο όραμά της να βοηθά έμπρακτα τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποια δερματική πάθηση, μέσα από εξειδικευμένες σειρές προϊόντων που χαρίζουν ανακούφιση και αποτελεσματικότητα, ανεπτυγμένες από κοινού με γιατρούς και εξειδικευμένους επιστήμονες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις testimonial ταινίες εδώ.

δερματικές παθήσεις

Όλο Υγεία

Scroll to Top