Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία: Ανησυχία για τις πυρκαγιές. Ζητά την παραδειγματική τιμωρία των εμπρηστών

Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία θέτει στη διάθεση της πολιτείας και των κρατικών αρχών τα μέλη της για να προσφέρουν με κάθε τρόπο τη βοήθειά τους στις περιοχές που πλήττονται από πυρκαγιές.

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της ανησυχία για τις πολυάριθμες πυρκαγιές που εξελίσσονται στην επικράτεια της χώρας μας.

Η οικολογική καταστροφή που συντελείται είναι τεράστια, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον, τους κατοίκους και την εθνική οικονομία.

Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν «ακήρυχτο πόλεμο» και απαίτηση όλων είναι οι εμπρηστές να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αναφέρει η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

«Τη σημερινή, κρίσιμη ώρα της αναμέτρησης με τις φλόγες, οφείλουμε να σταθούμε με σεβασμό και να εξάρουμε την αυταπάρνηση όλων των δυνάμεων της πυροσβεστικής, του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και όλων των εθελοντών συμπολιτών μας», σημειώνει.

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και οι χιλιάδες Οδοντίατροι της χώρας, τίθενται στη διάθεση της πολιτείας και των κρατικών αρχών για να προσφέρουν έμπρακτα και με κάθε τρόπο τη βοήθειά τους στις πυρόπληκτες περιοχές.

Όλο Υγεία

Scroll to Top