Τεστ IQ: Αν βρείτε το λάθος στη φωτογραφία είστε τρομερά οξυδερκείς

τεστ

Αν σας αρέσει να λύνετε διασκεδαστικά κουίζ και παζλ, τότε αυτό το τεστ  είναι για εσάς! Τέτοιου είδους δοκιμασίες σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την αναλυτική σας πλευρά και να κάνετε τον εγκέφαλό σας να λειτουργεί διαφορετικά.

Τέτοιες εγκεφαλικές προκλήσεις κάνουν ένα απλό τεστ πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας μια διασκεδαστική πλευρά σε αυτό. Για να βρείτε τη λύση, θα πρέπει να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και να αναλύσετε το πρόβλημα λίγο διαφορετικά. Έτσι, καταλήξαμε σε αυτό το ενδιαφέρον brain teaser όπου πρέπει να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην εικόνα του δρόμου της πόλης. 

Τεστ IQ: Μπορείτε να εντοπίσετε το λάθος μέσα στην εικόνα του δρόμου της πόλης σε 9 δευτερόλεπτα;

Image Source: Bright Side

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα σε ένα σκηνικό όπου κινούνται τα αυτοκίνητα στο δρόμο. Υπάρχουν κτίρια γύρω από το δρόμο και μια σήμανση μονής κατεύθυνσης. Ο κόσμος τριγυρίζει στα μαγαζιά. Καταφέρατε όμως να εντοπίσετε το λάθος στην εικόνα; Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά απλή αλλά δύσκολη. Η απάντηση σε αυτό το τεστ βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε μην κάνετε scroll down και τη δείτε!

Απάντηση Τεστ IQ:

Σε αυτό το εγκεφαλικό παζλ, πρέπει να εντοπίσετε το λάθος στην εικόνα του δρόμου της πόλης όπου τα οχήματα κινούνται στο δρόμο. Στην αρχή, πιθανότατα δεν θα αναγνωρίσετε το λάθος αμέσως, καθώς πρόκειται για μια λεπτομέρεια. Αλλά μετά από λίγα λεπτά, ίσως μπορέσατε να εντοπίσετε το λάθος στην εικόνα. Ένα αυτοκίνητο είναι στραμμένο προς τη λάθος κατεύθυνση σε μονόδρομο όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα:

Image Source: Bright Side
Scroll to Top