Την Κυριακή με τη Realnews: Χαμένη στο σκοτάδι, ένα εξαιρετικό βιβλίο μυστηρίου από τον συγγραφέα RJ Jacobs

Έχοντας βιώσει μια παιδική ηλικία που στιγματίστηκε από παραμέ ληση, η Τζέσι Ντιβάλ κατάφερε επιτέλους να προχωρήσει και να ευημερήσει στη ζωή της, έχοντας το δικό της διαμέρισμα στο Νάσβιλ και δουλειά σε μια εταιρεία κέτερινγκ.

Όλα αυτά αλλάζουν όταν η Τζέσι δέχεται να εργαστεί σε μια εκδήλωση όπου θα παρευρεθούν διασημότητες, ανάμεσά τους και το μοναδικό πρόσωπο από το παρελθόν της που πρέπει να αποφύγει πάση θυσία: την τραγουδίστρια Σέλι Τζέιμς. Η Τζέσι δεν μισεί τη Σέλι. Το αντίθετο μάλιστα. Ένα καλοκαίρι, ακολούθησε την περιοδεία της Σέλι σε ολόκληρη τη χώρα. Μόνο που αντί αυτή η υπέρμετρη αφοσίωση να κολακεύσει τη Σέλι, την τρομοκράτησε, και αυτό οδήγησε και στη σύλληψη της Τζέσι. Αλλά έπειτα από έναν χρόνο ψυχοθεραπείας, η Τζέσι δείχνει να καταλαβαίνει τι συνέβη και δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά όταν η Σέλι βρίσκεται νεκρή, το ταραγμένο παρελθόν της Τζέσι βγαίνει στην επιφάνεια και γρήγορα την καθιστά ύποπτη σε μια πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας.

Καθώς ο κλοιός των αστυνομικών σφίγγει γύρω της, αγνοώντας άλλα αξιόπιστα στοιχεία, η Τζέσι συνειδητοποιεί ότι τη βλέπουν ως τον τέλειο αποδιοπομπαίο τράγο και σκοπεύουν να της φορτώσουν τη δολοφονία της Σέλι, εκτός αν καταφέρει να βρει μόνη της τον πραγματικό δολοφόνο. Και κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή και τον στενό κύκλο της Σέλι καλύτερα από την ίδια. Αλλά, αν θέλει να βγει ποτέ από το αδιέξοδο, θα πρέπει να μπει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.

Όλο Υγεία

Scroll to Top