Μόνο ο Σέρλοκ Χολμς μπορεί να βρει ποιος παριστάνει τον πλούσιο σε 15 δευτερόλεπτα

πλούσιο

Λύστε αυτόν τον δύσκολο γρίφο βρίσκοντας ποιος από τους 3 ανθρώπους της εικόνας παριστάνει τον πλούσιο ενώ δεν είναι μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, και αποδείξτε ότι έχετε τέλεια αντίληψη και υψηλό IQ.

Αυτό δύσκολο τεστ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας. Δοκιμάστε τη νοητική σας οξύτητα και προσπαθήστε να βρείτε τον άνθρωπο που λέει ψέματα σε 7 δευτερόλεπτα ή και σε λιγότερο.

Μόνο όσοι έχουν αετίσιο μάτι μπορούν να εντοπίσουν το μπλε αεροπλάνο σε 11 δευτερόλεπτα!

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι σε θέση να λύνουν γρίφους γρήγορα και με ακρίβεια τείνουν να έχουν υψηλότερο IQ. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι εικόνες απαιτούν από ένα άτομο να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις δεξιότητες χωρικής λογικής.

Όλες αυτές οι ασκήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη μνήμη σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε μοτίβα.

Το πιο δύσκολο τεστ IQ: Βρείτε ποιος παριστάνει τον πλούσιο σε 15 δευτερόλεπτα

Αυτή η εικόνα δείχνει 3 ανθρώπους, δύο άνδρες και μία γυναίκα σε ένα αεροπλάνο. Φαίνεται, μάλιστα, να βρίσκονται στις business class θέσεις του αεροπλάνου, πράγμα που προϋποθέτει ότι έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν ένα τέτοιο εισιτήριο.

Ωστόσο, κάποιος από αυτούς παριστάνει τον πλούσιο ενώ δεν είναι. Εσείς πρέπει να ανακαλύψετε ποιος από τους 3 είναι ο ψεύτης. Έτοιμοι να λύσετε τον γρίφο; Πάμε!

πλούσιο

Ένα στοιχείο πάνω σε κάποιον από τους τρεις ανθρώπους υποδεικνύει ότι μάλλον είπε ψέματα και δεν είναι πλούσιος. Μπορεί να είναι κάτι απλό πάνω στα ρούχα ή στα αντικείμενα που κρατά. Μπορείτε να τον βρείτε;

Εξετάστε προσεκτικά την εικόνα για να το βρείτε και τεστάρετε την όρασή σας και τις δεξιότητες παρατήρησης. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας, γιατί ο εγκέφαλός σας πρέπει να εργαστεί σκληρά για να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και να κατανοήσει αυτό που βλέπει.

Η λύση του γρίφου

Ο άνθρωπος που φαίνεται πως λέει ψέματα και παριστάνει τον πλούσιο είναι πιθανότατα ο άνδρας που κάθεται στην πρώτη θέση από τα αριστερά της εικόνας, καθώς είναι ο μόνος του οποίου η ζακέτα είναι φτιαγμένα από πολυεστέρα, όπως αναγράφεται ευκρινώς στην ετικέτα που προεξέχει. Ένας πλούσιος μάλλον δεν θα είχε ρούχο φτιαγμένο από τόσο φθηνό υλικό…

πλούσιο

Όλο Υγεία

Scroll to Top