Τεστ για… Αϊνστάιν: Βρείτε το κρυμμένο πρόσωπο σε 8 δευτερόλεπτα – Μόλις το 0,1% το κατάφερε

κρυμμένο πρόσωπο

Κάντε αυτό το δύσκολο τεστ οπτικής αντίληψης βρίσκοντας το κρυμμένο πρόσωπο στην εικόνα μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, και αποδείξτε ότι έχετε IQ… Αϊνστάιν.

Αυτό δύσκολο τεστ οπτικής αντίληψης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας. Δοκιμάστε την οπτική σας οξύτητα και προσπαθήστε να βρείτε το κρυμμένο πρόσωπο της εικόνας σε 8 δευτερόλεπτα ή και σε λιγότερο.

Τεστ οπτικής αντίληψης: Μόνο ο Σέρλοκ Χολμς μπορεί να βρει το λάθος σε αυτή την εικόνα – Εσείς;

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι σε θέση να λύνουν τεστ οπτικής αντίληψης γρήγορα και με ακρίβεια τείνουν να έχουν υψηλότερο IQ. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι εικόνες απαιτούν από ένα άτομο να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τις δεξιότητες χωρικής λογικής.

Όλες αυτές οι ασκήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη μνήμη σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε μοτίβα.

Το πιο δύσκολο τεστ οπτικής αντίληψης: Βρείτε το κρυμμένο πρόσωπο σε 8 δευτερόλεπτα

Αυτή η εικόνα τεστάρει την όραση, αλλά κυρίως την αντίληψή σας. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας, γιατί ο εγκέφαλός σας πρέπει να εργαστεί σκληρά για να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και να κατανοήσει αυτό που βλέπει.

κρυμμένο πρόσωπο

Η εικόνα δείχνει δύο βάρκες με δύο ανθρώπους στην κάθε μία, να πλέουν στα ανοιχτά ενός λιμανιού. Σε κάποιο σημείο διαγράφεται η μορφή ενός κρυμμένου προσώπου.

Για να σας βοηθήσουμε, καθώς αυτό το τεστ οπτικής αντίληψης είναι αρκετά δύσκολο, σας λέμε ότι το πρόσωπο που ψάχνουμε δεν είναι σχηματίζεται αμυδρά σε κάποιο σημείο στο αριστερό μέρος τη εικόνας. Ψάξτε για μικρές λεπτομέρειες και δώστε προσοχή. Χρειάζεται πολύ καλή αντίληψη για να βρείτε ποιο είναι το λάθος.

Αν καταφέρατε να βρείτε το κρυμμένο πρόσωπο μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, έχετε πραγματικά κοφτερό μυαλό!

Μπράβο σας, αν εντοπίσατε το κρυμμένο πρόσωπο σε αυτήν την εικόνα. Ωστόσο, αν εξακολουθείτε να το  ψάχνετε, δείτε παρακάτω την απάντηση.

Η μορφή του κρυμμένου προσώπου διαγράφεται στο σημείο όπου υπάρχει ο άνθρωπος που κάθεται στην αριστερά πλευρά της βάρκας στο πίσω μέρος της εικόνας.

κρυμμένο πρόσωπο

Όλο Υγεία

Scroll to Top