Τεστ: Έχετε εξαιρετική παρατηρητικότητα αν βρείτε το κοράκι σε 6 δευτερόλεπτα

Οι γρίφοι, τα τεστ παρατηρητικότητας και τα παζλ απαιτούν λογική σκέψη για να λυθούν. Συνήθως περιλαμβάνουν κάποια μορφή αφαιρετικής σκέψης, όπως η εύρεση μιας λέξης, κάποιου αντικειμένου ή του αριθμού που λείπει σε μια εικόνα ή μια πρόταση. Θεωρούνται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους βελτίωσης της πνευματικής μας απόδοσης.

Υπάρχουν διάφορες μορφές τέτοιων εγκεφαλικών προκλήσεων. Μερικές είναι απλές, ενώ άλλες είναι πιο πολύπλοκες. Εφόσον απαιτούν κάποιες δεξιότητες μπορούν να διεγείρουν τον εγκέφαλό σας και να βελτιώσουν τις γνωστικές σας δεξιότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προκαλούμε να τις λύσετε ώστε να οξύνετε το μυαλό σας. Είστε έτοιμοι;

 

Βρες το κοράκι Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα του εγκεφάλου παρακάτω:

Πηγή: Playbuzz

Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε τη θέα της αυλής ενός βασιλικού παλατιού. Μπορείτε επίσης να δείτε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο, όπως φαίνεται από την περιβολή του και τα μετάλλια στο στήθος του, να περπατά στην αυλή. Υπάρχουν επίσης δύο στρατιώτες παρόντες σε αυτήν την εικόνα. Τώρα, όπως έχουμε αναφέρει στον τίτλο, υπάρχει ένα κοράκι κρυμμένο σε αυτή και πρέπει να το βρείτε. Το χρονικό όριο που έχουμε ορίσει για αυτήν την πρόκληση είναι 6 δευτερόλεπτα. Ρυθμίστε το ρολόι σας και ξεκινήστε.

Θα μπορείτε να λύσετε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας μόνο εάν έχετε οξυμένες παρατηρητικές δεξιότητες. Λοιπόν, πάρτε αυτό το τεστ ως έναν διασκεδαστικό τρόπο για να μάθετε αν είστε εξαιρετικοί ή όχι στην παρατήρηση πραγμάτων.Η λύση σε αυτό παρέχεται στο τέλος αυτού του άρθρου.Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να το δείτε.

Σας ζητήσαμε να εντοπίσετε το κοράκι στο παλάτι σε 6 δευτερόλεπτα σε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας.

Εδώ είναι το κοράκι:

Πηγή: Playbuzz

 

 

Το βρήκατε;

Scroll to Top