Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά έξυπνοι και παρατηρητικοί μπορούν να βρουν τα 7 ζητούμενα στοιχεία σε 14 δευτερόλεπτα

7 ζητούμενα

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε τα 7 ζητούμενα στοιχεία στους Άγιους Βασίληδες στην εικόνα μέσα σε 14 δευτερόλεπτα.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Τεστ οπτικής ψευδαίσθησης: Μόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί να βρει το αρκουδάκι πάντα στην εικόνα – Είστε τόσο οξυδερκείς;

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να εντοπίσετε τα 7 ζητούμενα στοιχεία μέσα σε 14 δευτερόλεπτα;

Στο σημερινό τεστ, σας ζητάμε να βρείτε τη γυναίκα του Άγιου Βασίλη, έναν θυμωμένο Άγιο Βασίλη, ένα ξωτικό, ένα κουδούνι, μια πολική αρκούδα, ένα μήλο και ένα χιονάνθρωπο.

Μπορείτε να το καταφέρετε μέσα σε 14 δευτερόλεπτα;

7 ζητούμενα

Δεν θα είναι εύκολο να τα εντοπίσετε με την πρώτη ματιά. Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε τα 7 στοιχεία;

Ο χρόνος τελειώνει….

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να τα εντοπίσετε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε τα στοιχεία τώρα!

Η λύση του τεστ IQ

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να εντοπίσουν τα 7 ζητούμενα στοιχεία εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

7 ζητούμενα

Όλο Υγεία

Scroll to Top