Τεστ IQ: Μόνο οι εξαιρετικά έξυπνοι και παρατηρητικοί μπορούν να βρουν τους χαμένους γιούς της εικόνας σε 7”

τεστ IQ

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε τους χαμένους γιούς της κυρίας στην εικόνα μέσα σε 7”.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να εντοπίσετε τους γιούς μέσα σε 7 δευτερόλεπτα;

τεστ IQ
American Puzzle Cards

Η παραπάνω κοινή εικόνα απεικονίζει μια σκηνή στο ύπαιθρο όπου μια κυρία βρίσκεται με έναν ταύρο. Τα μάτια της ψάχνουν κάποιον.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, οι δύο γιοι της κυρίας κρύβονται κάπου στην εικόνα και έχετε 7 δευτερόλεπτα για να τους εντοπίσετε.

Δεν θα είναι εύκολο να τους εντοπίσετε με την πρώτη ματιά.

Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε τους δύο κρυμμένους γιους της κυρίας;

Ο χρόνος τελειώνει….

 

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να τις εντοπίσετε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε τους γιούς τώρα!

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο πρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο κρυμμένους γιους της κυρίας εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η Λύση του τεστ IQ

Τα δύο κρυμμένα αγόρια μπορούν να εντοπιστούν γυρίζοντας την εικόνα ανάποδα. Το ένα αγόρι φαίνεται στο μέτωπο και το άλλο κοντά στο στομάχι του ταύρου.

Τεστ IQ
American Puzzle Cards
Όλο Υγεία

Scroll to Top