Τεστ IQ: Μόνο οι πολύ έξυπνοι και παρατηρητικοί μπορούν να βρουν τον βάτραχο σε 10”

τεστ IQ

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε τον βάτραχο στο δωμάτιο σε 10”.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε τον βάτραχο 10 δευτερόλεπτα;

τεστ IQ
Πηγή: BrightSide

Η παραπάνω εικόνα ένα παιδικό υπνοδωμάτιο. Μια κοπέλα κοιμάται με το αρκουδάκι της. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν βάτραχο που βρίσκεται μαζί της;

Δεν θα είναι εύκολο να τον εντοπίσετε με την πρώτη ματιά αλλά και να εξακριβώσετε από την εικόνα που βρίσκεται κρυμμένος ο βάτραχος.

Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας και η κρίση σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε τον βάτραχο;

Ο χρόνος τελειώνει….

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να τον εντοπίσετε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε  τώρα!

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να εντοπίσουν τον βάτραχο εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η Λύση του τεστ IQ:

Όλο Υγεία

Scroll to Top