Τεστ IQ: Πώς φαίνεται αυτό το παιχνίδι από ψηλά; Μόνο οι διάνοιες μπορούν να το βρουν σε 5 δευτερόλεπτα

παιχνίδι

Αυτό το τεστ IQ θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το επίπεδο νοημοσύνης σας μαζί με τις δεξιότητες παρατήρησης. Βρείτε πώς φαίνεται το παιχνίδι από ψηλά μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Αυτό το τεστ IQ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε το επίπεδο της νοημοσύνης σας. Κατά την επίλυση αυτών των εγκεφαλικών τεστ, πρέπει να σαρώσετε την εικόνα και να καταλήξετε στην απάντηση χρησιμοποιώντας δεξιότητες συλλογιστικής λογικής.

Τεστ: Πόσο υψηλή είναι η συναισθηματική νοημοσύνη σας;

Τα εγκεφαλικά παιχνίδια κάνουν έναν απλό γρίφο πιο ενδιαφέρον, καθώς αυτά λύνονται με δημιουργική σκέψη. Πρέπει να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά για να καταλήξετε στη λύση καθώς η απάντηση δεν θα είναι ακριβώς μπροστά σας. Στο συγκεκριμένο πρέπει να εντοπίσετε την σωστή αποτύπωση του παιχνιδιού που φαίνεται στην εικόνα, όπως θα το βλέπατε από ψηλά.

Πώς φαίνεται το παιχνίδι από ψηλά; Βρείτε το σε 5 δευτερόλεπτα;

παιχνίδι

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να προσδιορίσετε ποια από τις τρεις εκδοχές ταιριάζει περισσότερο στην αποτύπωση του παιχνιδιού όπως θα φαινόταν από ψηλά. Ένα ακονισμένο μυαλό μπορεί να αναγνωρίσει τη σωστή επιλογή σε 5δευτερόλεπτα.

Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά δύσκολη. Οι απαντήσεις σε αυτό το τεστ IQ έχουν δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κύλιση απότομα ώστε να δείτε την απάντηση!

Απάντηση στο τεστ IQ

Σε αυτό το τεστ, πρέπει να βρείτε την σωστή εκδοχή του παιχνιδιού στην εικόνα. Βρήκατε την απάντηση;

Αν ναι συγχαρητήρια. Εάν όχι, δείτε παρακάτω τη λύση:

παιχνίδι

Όλο Υγεία

Scroll to Top