Τεστ IQ: Θα είστε εξαιρετικά παρατηρητικοί αν μπορείτε να βρείτε το λαχανικό χωρίς ταίρι σε 15”

τεστ IQ

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να εντοπίσετε το λαχανικό που δεν έχει ταίρι μέσα στην εικόνα.

Αυτά τα τεστ οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να εντοπίσετε το λαχανικό χωρίς ταίρι στην εικόνα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα;

Φωτογραφία: Bright Side

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να προσδιορίσετε το λαχανικό που δεν έχει το ζευγάρι του. Στην εικόνα μπορείτε να διακρίνετε πολλά πολύχρωμα λαχανικά να απεικονίζονται σε διαφορετικές διαθέσεις και εκφράσεις. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά κάθε λαχανικό πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι απλή αλλά και δύσκολη συνάμα.

Οι απαντήσεις σε αυτό το τρέιλερ έχουν δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε απότομη κύλιση του ποντικιού  προς τα κάτω και δείτε την απάντηση! 

Απάντηση στο τεστ IQ

Το τεστ προκαλεί τους θεατές να βρουν το λαχανικό που δεν έχει ζευγάρι. Εάν κοιτάξετε κάθε λαχανικό ένα προς ένα, τότε θα μπορείτε να εντοπίσετε το λαχανικό χωρίς ταίρι.

Για ευκολία, σημειώσαμε το μοναχικό λαχανικό στην παρακάτω εικόνα:
Φωτογραφία: Bright Side
Όλο Υγεία

Scroll to Top