Τεστ IQ: θα είστε πολύ ευφυείς αν εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην κουζίνα σε 15 δευτερόλεπτα;

Σε αυτό το διασκεδαστικό IQ τεστ θα πρέπει προσπαθήστε να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην κουζίνα της εικόνας. Μπορείτε να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται στην εικόνα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα; Αν ναι θα ανήκετε στους πολύ ευφυείς ανθρώπους.

 

Μπορείτε να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην εικόνα της κουζίνας μέσα σε 15 δευτερόλεπτα;

Βρείτε το λάθος

Αν σας αρέσει να λύνετε διασκεδαστικά παιχνίδια και τεστ. τότε αυτό είναι φτιαγμένο για εσάς! Τα τεστ αυτά σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική πλευρά του μυαλού σας και να κάνετε τον εγκέφαλό σας να λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Αυτά τα τεστ κάνουν έναν απλό γρίφο πιο ενδιαφέρον, προσθέτοντας ένα διασκεδαστικό στοιχείο στην όλη διαδικασία. Για να καταλήξετε στην απάντηση, πρέπει να σκεφτείτε έξω από το πλαίσιο και να αναλύσετε την εικόνα λίγο διαφορετικά. Έτσι, καταλήξαμε σε μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, όπου πρέπει να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην κουζίνα στην εικόνα.

Πηγή εικόνας: Bright Side

 

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην κουζίνα όπου μια κυρία πλένει τα πιάτα. Κάτι ψήνεται μέσα στο τηγάνι πάνω από τον φούρνο. Στο πλάι υπάρχει βραστήρας. Ωστόσο, μέσα στην εικόνα κρύβεται ένα λάθος. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά απλή, αλλά και δύσκολη συνάμα. Ως συνήθως, οι απαντήσεις σε αυτό το τεστ έχουν δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε scroll down!

Υπόδειξη:  Το λάθος κρύβεται σε ένα από τα σκεύη που φυλάσσονται μέσα στην κουζίνα .

Η Απάντηση στο IQ τεστ

Σε αυτό το παζλ του εγκεφάλου, πρέπει να εντοπίσετε το λάθος που κρύβεται μέσα στην εικόνα μιας κουζίνας. Τώρα ρίξτε μια προσεκτική ματιά και προσπαθήστε να προσδιορίσετε εάν κάτι σας φαίνεται ότι πάει στραβά. Παρατηρείτε κάτι που σας «κολλάει» καλά; Στην αρχή, μπορεί να θεωρήσετε ότι όλα είναι σωστά στην εικόνα, αλλά μετά από  μια προσεκτική παρατήρηση ίσως μπορείτε να προσδιορίσετε το πραγματικό λάθος της. Το λάθος αυτό κρύβεται μέσα στον βραστήρα στην κουζίνα.

Πηγή εικόνας: Bright Side

Συγκεκριμένα το στόμιο της τσαγιέρας είναι πολύ χαμηλό. Αυτός ο γρίφος ήταν λίγο δύσκολος αλλά απλός καθώς χρειαζόταν λιγότερο χρόνο για να λυθεί. Τέτοιου είδους τεστ δεν απαιτούν μαθηματικές δεξιότητες, αλλά είναι ένα απλές γνώσεις και συνθετική σκέψη. Ωστόσο, σίγουρα αισθάνεσαι υπέροχα όταν βρίσκεις την απάντηση σε λίγα λεπτά.

 

 

Όλο Υγεία

Scroll to Top