Τεστ οπτικού IQ: Μόνο το 1% μπορεί να εντοπίσει τα κρυμμένα πρόσωπα στην εικόνα σε 15”!

Τεστ οπτικού IQ

Τα άτομα με υψηλή νοημοσύνη μπορούν να λύσουν αυτό το τεστ. Μόνο το 1% μπορεί να εντοπίσει 4 πρόσωπα κρυμμένα στην εικόνα του κήπου της γυναίκας σε 15 δευτερόλεπτα.

Σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση, μια κυρία στέκεται μέσα στον κήπο της. Στον κήπο, υπάρχει μια όμορφη βρύση μέσα στο καταπράσινο γρασίδι, αλλά τώρα ψάχνει για τέσσερις εισβολείς μέσα στον κήπο της.  Έχει υποστηριχθεί ότι μόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί να βρει τα τέσσερα πρόσωπα κρυμμένα στον κήπο της κυρίας. Αυτή η εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης είναι απλώς ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε το IQ σας. Ωστόσο, η λήψη ενός πραγματικού τεστ IQ είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίζετε το επίπεδο IQ σας.Οι μελέτες αποκαλύπτουν ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι επίσης ένα μέρος του πεδίου της ψυχανάλυσης που ρίχνει φως στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να κοιτάξει διαφορετικά πράγματα ή εικόνες διαμορφώνοντας μια διαφορετική αντίληψη από κάθε γωνία. Μια τέτοια έξυπνη απεικόνιση φαίνεται στην εικόνα όπου τέσσερα πρόσωπα είναι κρυμμένα μέσα στον κήπο της κυρίας:

Εντοπίσατε τα 4 κρυμμένα πρόσωπα  σε 15 δευτερόλεπτα;

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτήν την εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης και προσπαθήστε να εντοπίσετε τα τέσσερα κρυμμένα πρόσωπα μέσα στον κήπο της κυρίας. Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να βρείτε τα κρυμμένα πρόσωπα, αλλά με μια καλύτερη παρατήρηση, θα δείτε ότι τα 4 πρόσωπα είναι κρυμμένα μέσα στη δομή της βρύσης.

Για την ευκολία σας, έχουμε επισημάνει τα τέσσερα κρυμμένα πρόσωπα στην παρακάτω εικόνα:

Scroll to Top