Υγρασία & μούχλα: Η συσκευή που εξαφανίζει και τα δύο – Δεν είναι ο αφυγραντήρας

υγρασία

Η υγρασία και η μούχλα είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες για τα νοικοκυριά το χειμώνα. Υπάρχει μια συσκευή που μπορεί να μας βοηθήσει.

Για να σας βοηθήσουν να απαλλάξετε το σπίτι σας από την υγρασία και τη μούχλα, οι χρήστες του Facebook μοιράστηκαν μια «καταπληκτική» συσκευή που λειτουργεί αποτελεσματικά και δεν είναι ο αφυγραντήρας.

Μη σίγουρη για το πώς να σταματήσει την υγρασία που προκαλεί μούχλα στο παράθυρό της, μια γυναίκα επισκέφτηκε την σελίδα της Ομάδας Συμβουλών Builders and Tradesmen για να μοιραστεί το πρόβλημά της.

Η Kim Wilson είπε: «Θα μπορούσε κανείς να δώσει κάποιες συμβουλές για τη υγρασία; Το παράθυρο μου βρέχεται, έχουμε τοποθετήσει αεραγωγό στο πάνω μέρος, αφήνω το παράθυρο στην μισάνοιχτο να αερίζεται και έχω βάλει επίσης έναν αφυγραντήρα δίπλα στο παράθυρο.

«Παρόλα αυτά οι τοίχοι στην αριστερή και τη δεξιά γωνία στο κάτω μέρος είναι νοτισμένοι και επίσης υπάρχει μούχλα κάτω από το κάτω μέρος του παραθύρου».

Ενώ ορισμένα μέλη της ομάδας μίλησαν για τη χρήση αφυγραντήρα, τα περισσότερα πρότειναν μια καλύτερη λύση: έναν εξαεριστήρα. Ο Michael Thomas είπε: «Τα συστήματα εξαερισμού θετικής κατεύθυνσης είναι πολύ φθηνότερα στη λειτουργία τους από τους αφυγραντήρες και πολύ πιο αποτελεσματικά».

Ο Donatas Bartkevicius έγραψε: «Είχα το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι μου για 17 χρόνια. Φέτος εγκαταστάθηκε αερισμός θετικής κατεύθυνση και το πρόβλημα εξαφανίστηκε αμέσως.»

Η Claire Hyland σχολίασε: «Η φίλη μου εγκατέστησε το ίδιο μηχάνημα, αμέσως όλη η υγρασία εξαφανίστηκε. Δεν είναι σίγουρη για την τιμή, αλλά ορκίζεται σε αυτό το μηχάνημα. Ψάχνω να εγκαταστήσω και εγώ ένα».

Η Kayla Kai είπε: «Πρόσφατα εγκαταστήσαμε ένα στο παλιό μας εξοχικό σπίτι. Κράτησε για πάνω από 25 χρόνια απομακρύνοντας όλη την υγρασία κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Όχι άλλη υγρασία ευτυχώς! Η καλύτερη επιλογή που έχουμε κάνει σίγουρα.”

Ο Stewart Mitchell εξήγησε: «Τοποθέτησα μια τέτοια συσκευή πριν από περίπου τρεις μήνες, μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα. Είναι καταπληκτική. «Πλήρωσα 450 λίρες, αλλά τώρα κοστίζει 350  η θερμαινόμενη έκδοση (θερμαντήρας 400 W) άλλαξε το πρόβλημα της συμπύκνωσης νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας. «Το τοποθέτησα μόνος μου, αλλά είναι αρκετά εύκολο αν έχετε ήδη δύναμη στο πατάρι. Έχει επίσης ρυθμίσεις για το μέγεθος του ακινήτου.»

Όλο Υγεία

Scroll to Top