Μία συνταγή για μπισκότα πορτοκαλιού χωρίς γλουτένη, χωρίς γλυκαντικά και χωρίς ξηρούς καρπούς. Με μόλις λίγα υλικά που έχουν πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά!
Θα χρειαστείτε
- 1 φλ. αλεύρι βρώμης
- 1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
- 11 χουρμάδες χωρίς πυρήνα
- Λιωμένη κουβερτούρα
Οδηγίες
- Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί στο πολυμίξερ.
- Σχηματίζετε τα μπισκότα και ψήνετε για 15 λεπτά περίπου.
- Μόλις κρυώσουν προσθέτετε την επικάλυψη σοκολάτας και αποθηκεύετε στο ψυγείο.