Πώς να διώξετε το διπλοσάγονο αμέσως και χωρίς επέμβαση – Γιατρός αποκαλύπτει τον Νο1 τρόπο

διπλοσάγονο

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους το δέρμα του λαιμού σας μπορεί να αρχίσει να χαλαρώνει, με τη γήρανση και τη βαρύτητα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο, υπάρχει φυσικός τρόπος να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο.

Καθώς μεγαλώνετε, το δέρμα σας χάνει την ελαστικότητα και το κολλαγόνο δύο τους παράγοντες που το κρατούν σφριγηλό και νεανικό. Επιπλέον, με την πάροδο του χρόνου, η βαρύτητα τραβάει το δέρμα σας, με αποτέλεσμα αυτό να φθείρεται.

Ωστόσο, είναι δυνατό να συσφίξετε το δέρμα σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, η Dr Sarah Tonks, μια ιατρός που ειδικεύεται σε θέματα αισθητικής από το The Lovely Clinic, αποκάλυψε μια μη χειρουργική διαδικασία που θα μπορούσε να το πετύχει αμέσως.

Συνέστησε το lifting με νήματα για πρώιμη χαλάρωση του λαιμού. H Δρ Tonks είπε στη MailOnline: «Αυτά τα συγκεκριμένα νήματα είναι κατασκευασμένα από ένα πολύ ισχυρό, εύκαμπτο υλικό. Δίνουν μια πραγματικά καλή ανύψωση του δέρματος, στη συνέχεια διαλύονται με την πάροδο του χρόνου ενώ ενισχύουν ορατά την παραγωγή κολλαγόνου».

Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και περιλαμβάνει πέντε κλωστές που εγχέονται σε κάθε πλευρά του οστού του λαιμού σας. Η ειδικός λέει ότι η διαδικασία δεν είναι επώδυνη και μπορείτε να δείτε αμέσως το αποτέλεσμα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει κάποιο πρήξιμο ή μώλωπες για μια εβδομάδα.

Αν ψάχνετε για μια πιο οικονομική επιλογή, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η τακτική άσκηση είναι στην πραγματικότητα ένας από τους «καλύτερους» τρόπους για να συσφίξετε το δέρμα του λαιμού σας.

Η σωματική κίνηση βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών στο λαιμό σας, που θα βοηθήσουν στην υποστήριξη του δέρματος και στην αποφυγή της χαλάρωσης. Υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες μορφές άσκησης που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε τους μύες του λαιμού σας. Μια καλή επιλογή είναι η γιόγκα προσώπου.

Η Face yoga χρησιμοποιεί συγκεκριμένους μύες του προσώπου για να τονώσει και να συσφίξει το δέρμα. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών ασκήσεων που μπορείτε να κάνετε. Είναι εύκολο να βρείτε σεμινάρια στο διαδίκτυο ή να σας δείξει κάποιος δάσκαλος Yoga.

Μερικά από αυτά είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά σας όπως το Double Chin Lift with Tongue. Αυτή η άσκηση βοηθά στη μείωση της χαλάρωσης του αυχένα και τον τόνο των μυών σε αυτήν την περιοχή.

Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top