Άνδρας υποβλήθηκε σε εγχείρηση επιμήκυνσης πέους και κατέληξε με μικρότερο – Μηνύει το γιατρό

επιμήκυνσης πέους

Ένας άνδρας από την Τουρκία μηνύει τον γιατρό του, αφού η επέμβαση επιμήκυνσης πέους στην οποία υποβλήθηκε τον άφησε με μικρότερο μόριο από πριν.

Ο Ilter Turkmen, από το Tekirdağ της Τουρκίας, στράφηκε στον Dr Haluk Soylemez για να επιμηκύνει το μόριο του που ήταν στα 12 εκατοστά. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι, αντί να αυξηθεί το μήκος του έως και 5 εκατοστά, όπως είχε υποσχεθεί ο γιατρός, η επέμβαση του το μείωσε σε μόλις 11 εκατοστά.

Ο κ. Turkman φέρεται ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από τον γιατρό πως το μήκος και η περίμετρος του πέους του θα αυξηθούν κατά τουλάχιστον 3 εκ., με ορισμένους ασθενείς να βλέπουν «κέρδη» που να φθάνουν έως και τα 5 εκ.

Το πέος του άνδρα, όμως, έγινε πιο μικρό και πιο αδύναμο από ποτέ, ενώ όπως λέει, είχε και αιμορραγία. Ο τραπεζίτης έκανε μια δεύτερη επέμβαση για να θεραπεύσει την αιμορραγία, αλλά φέρεται να έμεινε σε τέτοια κατάσταση που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει για ένα μήνα.

Είναι επίσης πλέον σωματικά εξουθενωμένος, ισχυρίζεται. Ο κ. Turkman ζητά 500.000 λίρες Τουρκίας ως αποζημίωση για την φερόμενη αστοχία που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Δρ Soylemez αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας στο δικαστήριο: «Δεν υπάρχει κανένα σφάλμα στη διαδικασία που έκανα». Επιμένει, επίσης, ότι δεν έδωσε ποτέ συγκεκριμένες υποσχέσεις σχετικά με το μήκος ή την περίμετρο του πέος. Υποστηρίζει επίσης ότι το πέος του ασθενούς δεν μειώθηκε.

Ο δικηγόρος του πρόσθεσε ότι λόγω της ανατομικής δομής του κ. Turkman, υπήρχε ο κίνδυνος ότι το μέγεθος του πέους του θα μπορούσε να παραμείνει ίδιο ή να μειωθεί και το αίτημά του για αποζημίωση είναι υπερβολικό.

Η κατάθεση αναφέρει: «Ο ενάγων έλαβε ένα μεγάλο λογαριασμό από άλλο γιατρό. Η απαίτηση αυτής της αμοιβής ως υλικής αποζημίωσης για τη θεραπεία του είναι αβάσιμη και απαράδεκτη, με στόχο τον αδικαιολόγητο πλουτισμό».

Η υπόθεση συνεχίζεται…

Τα περισσότερα ανδρικά πέη, πάντως, είναι περίπου 9 εκατοστά, όταν είναι χαλαρά και μεταξύ 13 έως 18 εκατοστών όταν είναι σε στύση, σύμφωνα με το NHS.

Όλο Υγεία

Scroll to Top