Α.Γεωργιάδης: Κανονικά θα λειτουργεί από αύριο το Καραμανδάνειο νοσοκομείο

νοσοκομείο

Η μεταφορά των ασθενών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο έγινε γρήγορα, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους, δήλωσε από την Πάτρα ο Α. Γεωργιάδης.

Αυτοψία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην Πάτρα και την αναστολή λειτουργίας του και ανακοίνωσε ότι αύριο θα λειτουργήσει κανονικά.
«Το νοσοκομείο θα λειτουργήσει αύριο για να φύγει σήμερα ο καπνός που έχει συγκεντρωθεί». Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι έχει ελεγχθεί και το νερό στο νοσοκομείο.
Ο υπουργός Υγείας συνεχάρη τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ «που εισηγήθηκε να γίνει η μεταφορά των ασθενών πολύ πριν τα γεγονότα ώστε να μην τεθεί κίνδυνος σε ζωή ούτε και να υπάρξει ταλαιπωρία. Η απόφαση για την εκκένωση ελήφθη έγκαιρα γιατί το χθεσινό θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Για λίγη ώρα φοβηθήκαμε χθες», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Παράλληλα σημείωσε ότι «τα πρόσφατα έργα που κάναμε είχαν προσθέσει και σωλήνες νερού που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς».
«Σε μια δύσκολη στιγμή όλα τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε. Ευχαριστώ και την πυροσβεστική που δίνει καθημερινή μάχη» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Όλο Υγεία

Scroll to Top