Άδωνις Γεωργιάδης: Εμβολιάστηκε κατά της COVID-19

Άδωνις Γεωργιάδης, COVID-19

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε σήμερα το ετήσιο εμβόλιο, κατά της COVID-19, τονίζοντας : «Έτσι θα σώσουμε ζωές»

Το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά της λοίμωξης covid-19 έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

H ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου εμβολιάστηκα με το ετήσιο εμβόλιο κατά της Covid. Όλοι μας και κυρίως όσοι βρίσκονται στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού θα πρέπει να εντάξουμε τον εμβολιασμό αυτόν κάθε χρόνο στην ζωή μας. Έτσι θα σώσουμε ζωές και θα αποφύγουμε την μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ. Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Κέντρου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους».

Το λάθος που είχε κάνει ο υπουργός

Ο υπουργός Υγείας είχε δηλώσει ότι είχε κάνει λάθος που δεν είχε εμβολιαστεί με το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο.

«Εγώ είχα κάνει δόσεις Covid αλλά δεν έχω κάνει το φετινό επικαιροποιημένο. Θα πάω να το κάνω τις επόμενες μέρες. Έκανα λάθος. Θεωρώντας ότι επειδή έχω κάνει τις δόσεις είμαι καλυμμένος, σήμερα ανακαλύπτω βλέποντας τα στοιχεία ότι δεν είμαι καλυμμένος. Είναι τόσο απλό», είχε δηλώσει ο κ. Γεωργιάδης.

«Το εμβόλιο της Covid πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε περισσότεροι, μια φορά το χρόνο. Η μόνη διαφορά με τη γρίπη είναι η εποχικότητα. Της γρίπης γίνεται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γιατί έχει ένα συγκεκριμένο κύκλο η γρίπη, η Covid γίνεται κατά τη διάρκεια του έτους γιατί η Covid υπάρχει κατά τη διάρκεια του έτους»,είχε τονίσει ο υπουργός.

Όλο Υγεία

Scroll to Top