Ακτινολόγος μπήκε στον τομογράφο με εγκαταλειμμένο βρέφος

Ακτινολόγος

Η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη προκάλεσε συγκίνηση με την πράξη της.

Συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση μίας ακτινολόγου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια μέσα στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα βρέφος, το οποίο όπως λέει εγκατέλειψαν οι γονείς του.

«Δεν είχε συνοδό για να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία. Θεώρησα σωστό-τηρώντας τον όρκο του Ιπποκράτη- να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε και η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει», αναφέρει στην ανάρτηση της η Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη.

Η ανάρτηση της ακτινολόγου

«Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο,όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!!

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους, δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.

Θεώρησα σωστό[τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας .

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ότι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο».

Όλο Υγεία

Scroll to Top