Δεύτερη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας

Μητσοτάκης

Οι παρεμβάσεις στην υγεία που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη στο επίκεντρο της συνάντησης του Κ. Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί αύριο το υπουργείο Υγείας, αποδεικνύοντας ότι η Υγεία αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και αναγνωρίζοντας ότι στο χώρο υπάρχουν προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής αιφνιδιαστικής επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στο οποίο συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους, ενώ είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ασθενείς και να ακούσει τα προβλήματά τους.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με την πολιτική ηγεσία της οδού Αριστοτέλους θα βρεθούν οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει όπως τα απογευματινά χειρουργεία, οι προσλήψεις που δρομολογούνται και η επιτάχυνση αυτών, τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου. Επίσης θα εξετασθεί η πορεία εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης του ΕΣΥ  στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». Όπως άλλωστε έχει δηλώσει η οικοδόμηση του νέου ΕΣΥ είναι ένα τιτάνιο έργο. Βήμα-βήμα, όμως, το ΕΣΥ αλλάζει.
Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου Υγείας ο πρωθυπουργός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα του πολίτη και στη μείωση της ταλαιπωρίας του μέσα στο σύστημα υγείας.

Όλο Υγεία

Scroll to Top