Έφυγε από τη ζωή ο τέως πρόεδρος του ΙΣΑ, Κωνσταντίνος Οικονόμου

ΙΣΑ

Ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του διακεκριμένου τέως προέδρου, Κωνσταντίνου Οικονόμου.

Τη θλίψη του εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) για την απώλεια του διακεκριμένου και επιφανούς τέως προέδρου του Κωνσταντίνου Οικονόμου.

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, τονίζει τη συμβολή του στην πορεία του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Προεδρεία του σημάδεψε την πορεία του ΙΣΑ».

Στην ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνεται πως:

«Ο εκλιπών διακρίθηκε για το ήθος, την επιστημονική του πορεία και την προσφορά του στον ιατρικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του έγιναν δυναμικές διεκδικήσεις για τα αιτήματα του ιατρικού σώματος, αναδείχθηκε μεταξύ άλλων το σοβαρό ζήτημα του ιατρικού πληθωρισμού και τα οξύτατα προβλήματα των νέων γιατρών, έγινε η καθιέρωση του Μητρώου Νομίμου Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και η θέσπιση της ΕΠΙΜΕΛΕ, αναλήφθηκαν δράσεις για την αλλαγή της νομοθεσίας που διέπει τους Ιατρικούς Συλλόγους και τις Συλλογικές Συμβάσεις».

Καταλήγοντας στο μήνυμα ο ΙΣΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλο Υγεία

Scroll to Top