ΕΣΥ: Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν για τις διοικήσεις των ΥΠΕ και των νοσοκομείων

ΕΣΥ

Λήγει η προθεσμία για τις 152 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών 95 νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τις 21 θέσεις (διοικητών και υποδιοικητών) για τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, καθώς και για τις 152 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών 95 νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 7 θέσεων διοικητών και 14 θέσεων υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) του υπουργείου Υγείας, με τετραετή θητεία, υποβλήθηκαν συνολικά 229 αιτήσεις.
Για την κάλυψη 152 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών 95 νοσοκομείων του ΕΣΥ έχουν υποβληθεί έως σήμερα συνολικά 527 αιτήσεις.

Σημειώνεται ότι αύριο 1η Φεβρουαρίου (ώρα 14:00) λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων των Υγειονομικών Περιφερειών. Η προκήρυξη είναι ενιαία και αφορά συνολικά στην κάλυψη 152 θέσεων Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών σε 95 νοσοκομεία, στο σύνολο των επτά υγειονομικών περιφερειών της χώρας (Αττικής, Πειραιώς-Αιγαίου, Μακεδονίας, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδος και Κρήτης).

Όλο Υγεία

Scroll to Top