Γιώργος Πατούλης: Βράβευση του προέδρου του ΙΣΑ από τους Γιατρούς του Κόσμου

Πατούλης

Την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, εξήρε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν Οι Γιατροί του Κόσμου.

Στο πλαίσιο της οποίας της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, βραβεύτηκε για τη στήριξή του και την εξασφάλιση κονδυλίων, για το Κοινωνικό Ιατρείο και τη Στέγη Αστέγων.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, συνεχάρη τους κ.κ. Χ. Τζιουβάρα Ν. Κανάκη, Γ. Κασσάρα, Γ. Σταμάτη, καθώς και όλους τους υγειονομικούς που συμβάλλουν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια που όπως είπε χαρακτηριστικά, αποτελεί φάρο ανθρωπισμού και αλληλεγγύης εδώ και πολλά χρόνια.

«Χαιρετίζω το πιο δυναμικό, αποτελεσματικό και συγκινητικό κίνημα εθελοντισμού στη χώρα μας. Τους εθελοντές Γιατρούς του Κόσμου που φτάνουν στα πέρατα της γης όπου υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη μοιράζοντας, με τις ιατρικές υπηρεσίες τους, αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά», είπε ο κ. Πατούλης και εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την τιμητική βράβευση.

Όλο Υγεία

Scroll to Top