Μειώθηκε η αναμονή για αιματολογικές εξετάσεις στο ΕΣΥ

Αιματολογικές εξετάσεις

Με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας καλεί τους πολίτες να κλείνουν τα ραντεβού τους ηλεκτρονικά για δωρεάν εξετάσεις στο ΕΣΥ.

Ελάχιστη είναι πλέον η αναμονή για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές Υγείας, που γίνονται εντελώς δωρεάν. Τον Ιανουάριο η αναμονή ξεπερνούσε τον ένα μήνα.  Αυτό επετεύχθη με την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ραντεβού της ΗΔΙΚΑ, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τους πολίτες να κλείνουν ραντεβού στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής:

«Τον Ιανουάριο που ανέλαβα υπουργός υγείας διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κλείσεις ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αν το κατόρθωνες οι αναμονές ήταν πάνω από 1 μήνα.

Με την ενεργοποίηση, σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ραντεβού της ΗΔΙΚΑ την 1η Μαΐου, δεκάδες χιλιάδες πολίτες κλείνουν τώρα εύκολα τα ραντεβού τους με ελάχιστη αναμονή, ενώ η πραγματοποίηση των εξετάσεων είναι εντελώς δωρεάν! Προχωράμε, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας για το καλό όλων. Κλείστε το δικό σας ραντεβού στο http://finddoctors.gov.gr».

Όλο Υγεία

Scroll to Top