Ο ρόλος των γιατρών εργασίας στην υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων

ΙΣΑ γιατρών εργασίας

Tο σημαντικό ρόλο των γιατρών εργασίας στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στο 3ο πανελλήνιο συνέδριο ιατρικής της εργασίας και περιβάλλοντος που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος ( 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023).

«Η Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Δημόσιας Υγείας», είπε ο κ. Πατούλης και συνεχάρη την Πρόεδρο κυρία Ευγενία Πανταζή, για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση καθώς και την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος, για την δυναμική και μακρόχρονη δράση της, στα ζητήματα που αφορούν την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων.

«Οι προκλήσεις της ειδικότητας του γιατρού εργασίας διαρκώς μεγαλώνουν» είπε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που η κοινή γνώμη και οι κυβερνήσεις βλέπουν πλέον τα θέματα Δημόσιας Υγείας και ανέδειξε το σημαντικό ρόλο της ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο εργασίας. Οι Έλληνες γιατροί εργασίας εύχομαι να διατηρήσουν την ετοιμότητα, την ανθεκτικότητα, την αφοσίωση στην υγεία του εργαζόμενου, καθώς και τη συνεχή ενημέρωση για την επιστημονική γνώση που αποδεικνύεται κρίσιμη, για τη δημόσια υγεία».

Όλο Υγεία

Scroll to Top