Συνταξιούχος δώρισε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ

Η δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ, από την κυρία Ειρήνη, έγινε στη μνήμη του γιου της, του συζύγου της και του του πατέρα της.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο δώρισε στο EKAB Κατερίνης, η συνταξιούχος Αικατερίνη (Ειρήνη) Παμπέρη- Παρασκευοπούλου. Η συγκεκριμένη δωρεά, πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του γιού της, Παναγιώτη, του συζύγου της Δημήτρη Παρασκευοπούλου, αλλά και του πατέρα της Θανάση Παμπέρη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής της δωρεάς ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ευχαριστώντας θερμά την κυρία Παμπέρη- Παρασκευοπούλου για αυτή την αξιέπαινη πράξη αλτρουισμού από μέρους της, επισήμανε ότι το νέο ασθενοφόρο όχημα θα συνδράμει επιχειρησιακά τις δυνάμεις του Τομέα ΕΚΑΒ Κατερίνης, για την απρόσκοπτη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, αλλά και την ασφαλή διακομιδή των βαρέως πασχόντων ασθενών προς τους κατάλληλους Υγειονομικούς σχηματισμούς της περιοχής.

ΕΚΑΒ

Στην τελετή παραλαβής της δωρεάς του νέου ασθενοφόρου του Τομέα ΕΚΑΒ Κατερίνης, παρευρέθηκαν επίσης, η Συντονίστρια του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας B. Ελλάδας (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ B.Ελλάδας), ιατρός Τζίνα Λεπτοκαρίδου-Λακασσά, η Διευθύντρια του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ιατρός Χριστίνα Καραμπελίδου, η Υπεύθυνη Τομέα ΕΚΑΒ Κατερίνης, Δέσποινα Χαρίση, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Επιπλέον, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πιερίας, Μαυρίδου Σοφία, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κατερίνης, Ανέστης Μυστρίδης, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Πιερίας, Άννα Τζήκα και Χρυσαυγή Δριστά-Λαφατζή, εκπρόσωποι της Υφυπουργού Ανάπτυξης Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, καθώς και του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου, η Πρόεδρος των Διαβητικών Ν.Πιερίας, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, εκπρόσωποι των εργαζομένων και διασώστες του Τομέα του ΕΚΑΒ Κατερίνης και κάτοικοι της περιοχής.

Όλο Υγεία

Scroll to Top