Οι 7 συνήθειες ζευγαριών που κάνουν συναρπαστικό σεξ

ζευγαρι συλληψη

Τα ζευγάρια που κάνουν πολύ και καυτό σεξ, δεν τους βγαίνει τυχαία. Δουλεύουν συνεχώς για τη συναισθηματική τους σύνδεση. Μην ξεχνάτε ότι η σωματική οικειότητα γεννιέται από τη συναισθηματική οικειότητα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποια ζευγάρια κάνουν συναρπαστικό σεξ; Λοιπόν, επιτρέψτε μας να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό σεξ! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η οικειότητα δεν παίζει ρόλο στη διατήρηση μιας ευτυχισμένης σχέσης και σεξουαλικής ζωής.

Μάλιστα, τα ζευγάρια που έχουν καλή σεξουαλική ζωή απολαμβάνουν συχνά τρυφερές στιγμές μαζί, εκτιμούν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι οι συνήθειες των ζευγαριών που κάνουν συναρπαστικό σεξ, δεν περιορίζονται μόνο στο κρεβάτι. Δείχνουν στοργή και τρυφερότητα, όπως το να γράφουν χαριτωμένες σημειώσεις ο ένας στον άλλον, κάνουν εκπλήξεις, εκδηλώνουν δημόσια την αγάπη τους.

Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί εσείς και ο σύντροφός σας δεν επιδίδεστε σε αυτά, το πιθανότερο είναι ότι η σχέση σας χάνεται στην καθημερινότητα. Αλλά εάν προσαρμόσετε κάποιες συνήθειες ζευγαριών στη δική σας επαφή, μπορεί να επαναφέρει τη σπίθα στη σχέση σας.

Αυτές είναι οι 7 συνήθειες ζευγαριών που κάνουν συναρπαστικό σεξ

Αντιγράψτε από τους καλύτερους και βελτιώστε τη σχέση σας.

  1. Δεν είναι σεξουαλικά εγωιστές
  2. Έχουν εμπιστοσύνη και σεβασμό
  3. Αποδέχονται τις ατέλειές τους
  4. Δεν βασίζονται μόνον στη διάθεση
  5. Μιλούν για τις σεξουαλικές τους ανάγκες
  6. Αξιοποιούν στο έπακρο τα γρήγορα
  7. Το σεξ δεν καθορίζει τη σχέση τους

1. Δεν είναι σεξουαλικά εγωιστές

Το σεξ δεν έχει να κάνει με το τι μπορείτε να πάρετε από αυτό αλλά και το τι μπορείτε να δώσετε. Εάν πηγαίνετε στην κρεβατοκάμαρα σκεπτόμενοι μόνο τον εαυτό σας, τότε ενδέχεται να είστε αυτό που λέμε «εγωιστής εραστής». Το σεξ θα πρέπει να είναι ένας τρόπος για εσάς και τον σύντροφο σας να εκφράσετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλον.

2. Έχουν εμπιστοσύνη και σεβασμό

Επειδή το σεξ είναι μια τόσο οικεία έκφραση αγάπης, τα ζευγάρια που αισθάνονται ασφαλή και μπορούν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες τους, σέβονται μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. (Και, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το να είστε γυμνοί και πλήρως ευάλωτοι κατά τη διάρκεια του σεξ χτίζει αυτή την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό. Win-win!)

3. Αποδέχονται τις ατέλειές τους

Τα ζευγάρια που κάνουν υπέροχο σεξ κοιτάζουν πέρα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα και τις ρυτίδες. Αγαπούν τον άλλον για κάτι περισσότερο από τη φυσική του εμφάνιση. Επιπλέον, ξέρουν σε τι να επικεντρωθούν: σε όλες τις καλές σωματικές και συναισθηματικές ιδιότητες.

4. Δεν βασίζονται μόνον στη διάθεση

Τα ζευγάρια που κάνουν υπέροχο σεξ συνειδητοποιούν ότι το σεξ είναι ουσιαστικά σαν τη «σωματική επικοινωνία». Αντί να χρησιμοποιείτε το στόμα σας για να επικοινωνείτε προφορικά, το σεξ είναι ένας φυσικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας και να επικοινωνήσετε με τον σύντροφο σας πράγματα όπως «σ’ αγαπώ», «είσαι σέξι για μένα». και «σε εμπιστεύομαι».

Έτσι, με τον ίδιο τρόπο που ο σύντροφος σας χρειάζεται να ακούει «σ’ αγαπώ» ακόμα κι όταν δεν έχετε διάθεση να το πείτε, μερικές φορές χρειάζεται σεξ για να επικοινωνήσει αυτή την αγάπη σε βαθύτερο επίπεδο, ακόμα κι όταν δεν έχετε πάντα τη διάθεση.

Φυσικά, το σεξ δεν πρέπει ποτέ να επιβάλλεται σε εσάς και ποτέ δεν πρέπει να το επιβάλλετε εσείς. Με το «δεν έχω διάθεση» εννοούμε «είμαι πραγματικά κουρασμένος και δεν μπορώ». Το σεξ πρέπει πάντα να είναι συναινετικό.

5. Μιλούν για τις σεξουαλικές τους ανάγκες

Έχετε ακούσει μια πολύ κοινή φράση ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για έναν υπέροχο γάμο ή μια υπέροχη σχέση; Λοιπόν, η επικοινωνία είναι επίσης το κλειδί για να κάνετε συναρπαστικό σεξ! Αν πρέπει να κάνετε υποθέσεις και να μαντέψετε πού και πώς θέλει να τον αγγίζουν, θα μείνετε και οι δύο με πολλές απογοητεύσεις. Οι φίλοι μας μιλούν ξεκάθαρα για τις σεξουαλικές τους συμπάθειες και αντιπάθειες και έχουν βελτιώσει την τεχνική τους λόγω της ανοιχτής επικοινωνίας τους.

6. Αξιοποιούν στο έπακρο τα γρήγορα

Μερικές φορές υπάρχουν εποχές της ζωής (νέο μωρό, αλλαγή καριέρας, μετακόμιση σε νέο σπίτι) όπου έχετε μόνο 5 λεπτά για να κάνετε σεξ και 5 λεπτά είναι καλύτερα από το τίποτα. Τα ζευγάρια που είναι σεξουαλικά βάζουν υγιή όρια με το χρόνο τους, ώστε να μπορούν να κρατήσουν αρκετό πάθος. Στην πραγματικότητα, εκμεταλλεύονται το «Έχουμε 5 λεπτά!». Εσείς γιατί όχι;

Η γέννηση του παιδιού ευνοεί τη σεξουαλική ζωή και τη σχέση;

7. Το σεξ δεν καθορίζει τη σχέση τους

Τα ζευγάρια που έχουν κάνει το σεξ το επίκεντρο της σχέσης τους θα απογοητευτούν γρήγορα αν περάσουν μια εποχή όπου δεν υπάρχει μεγάλη οικειότητα. Το σεξ είναι ένας απίστευτος τρόπος σύνδεσης, αλλά δεν μπορεί να είναι το μόνο πράγμα. Το να ορίζετε ραντεβού, να παίζετε μεταξύ σας, να μιλάτε για την ημέρα σας και επίσης να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας κατά μέτωπο και ανοιχτά, όλα αυτά συμβάλλουν σε μια καλή και ολοκληρωμένη σχέση.

 

Όλο Υγεία

Διαβάστε Περισσότερα

Scroll to Top