Παιδί: Το απόλυτο κόλπο για να φορά εύκολα τα ρούχα του

παιδί, μπουφάν

Οι γονείς λατρεύουν ένα «ιδιοφυές» κόλπο που έχουν εντοπίσει στο TikTok που κάνει το παιδί τους να φοράει εύκολα το παλτό του.

Καθώς ο καιρός είναι ακόμη άστατος και με βροχοπτώσεις, αυτό το κόλπο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Με 15,4 χιλιάδες κοινοποιήσεις και 194 χιλιάδες likes στο TikTok, φαίνεται ότι οι μαμάδες και οι μπαμπάδες τρελαίνονται για ένα έξυπνο hack με το παλτό που έφερε στο φως της δημοσιότητας η mummy blogger Louise.

Γνωστή με το όνομα χρήστη της, Louiseptsd, η σταρ του TikTok έχει επαινεθεί γιατί μοιράστηκε με τους ακόλουθους της μια φανταστική συμβουλή για να κάνει τα παιδιά να παραμείνουν ζεστά στον κρύο καιρό φορώντας το παλτό τους.

«Δυσκολεύεται κανείς άλλος να φορέσει το μικρό παιδί του; Λοιπόν, μην το ψάχνετε άλλο. Μου λέτε ευχαριστώ αργότερα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. Το βίντεο δείχνει το μικρό της αγόρι να φοράει το παλτό του βάζοντάς το στο πάτωμα με την εσωτερική πλευρά να βλέπει προς το ταβάνι. Στη συνέχεια, το νήπιο τοποθετεί τα χέρια του μέσα από τα μπράτσα και έπειτα σηκώνει το παλτό και το περνάει πάνω από το κεφάλι του κάνοντας το ντύσιμο ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Πολλοί άνθρωποι ευχαρίστησαν τη μαμά για το hack στην ενότητα σχολίων. Ο Σαμ απάντησε: «Δεν το είχα δει ποτέ μέχρι που η σύζυγός μου προσπάθησε να το διδάξει στα αγόρια μου και μου τρέλανε το μυαλό». Η Έμμα έγραψε: “Είμαι δασκάλα προσχολικής ηλικίας και έτσι μαθαίνουμε στα παιδιά μας να φορούν το δικό τους παλτό. πετυχαίνει κάθε φορά!”

Ο Kelsey είπε: «Τραγουδάμε το “Flip flop over the top!” Όταν τα παιδιά το κάνουν! Το λατρεύουν». Η Τζούλι παραδέχτηκε: «Δεν το είχα ακούσει ποτέ μέχρι που το έκανε ο εγγονός μου. Τρελάθηκα!!» Η Rachel είπε: «Εκπλήσσομαι κάθε φορά. Είναι πολύ εντυπωσιακό!!».

@louiseptsd Does anyone else struggle to get their toddler in a coat? Well look no further. Thank me later 👋🏼 #parentsoftiktok #mumsoftiktok #mumlife #parentinghacks #parentingwins #parentingtips #terribletwos #toddlertantrums #nurserytips #teacherhacks #toddlertiktok #toddlertips #leolibbey #louiseisgettingbetter ♬ original sound – Louise is getting better

 

Όλο Υγεία

Scroll to Top