Τεστ παρατηρητικότητας: Μόνο οι εξαιρετικά οξυδερκείς μπορούν να βρουν τη μάγισσα ανάμεσα στους καλικάντζαρους

μάγισσα

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που προκαλούν τη γνωστική μας αντίληψη και τις δεξιότητες παρατήρησης. Κάντε το τεστ παρατηρητικότητας με τη μάγισσα και τους καλικάντζαρους για να ανακαλύψετε τις δικές σας δυνατότητες.

Τα τεστ παρατηρητικότητας και οι οπτικές ψευδαισθήσεις προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις για τις περίπλοκες λειτουργίες του εγκεφάλου μας κατά την επεξεργασία σύνθετων οπτικών ερεθισμάτων. Η ενασχόληση με αυτές τις προκλήσεις που προκαλούν το μυαλό σε τακτική βάση μπορεί ενδεχομένως να ενισχύσουν τις γνωστικές λειτουργίες. Δοκιμάζουν επίσης το εύρος της προσοχής και τη συγκέντρωση κάποιου.

Τεστ IQ: Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να εντοπίσει το λάθος στον καθρέφτη σε 15 δευτερόλεπτα! Εσείς;

Θεωρείστε οξυδερκής άνθρωπος; Η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σας έγκειται στην εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ ή την ικανότητα σας να προσφέρετε γρήγορες απαντήσεις. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο, που μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ, είναι οι δεξιότητες οξείας παρατήρησης και η ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

Μπορείτε να αντεπεξέλθετε; Ας δοκιμάσουμε!

Εντοπίσετε τη μάγισσα ανάμεσα στους καλικάντζαρους

Παρακάτω θα δείτε μια χαριτωμένη εικόνα με πολλά καλικαντζαράκια να μαζεύουν φρούτα και λουλούδια. Ανάμεσά τους όμως βρίσκεται και μια τρομακτική μάγισσα. Ο στόχος σας είναι να τη βρείτε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση; Πάμε! Μπορείτε να την εντοπίσετε;

μάγισσα

Μπορείτε να το λύσετε; Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά τώρα!

8..

7..

6..

Εξετάστε προσεκτικά την εικόνα, εξερευνώντας όλες τις πιθανές περιοχές.

5..

4..

3..

2..

1.. χρόνος λήγει!

Καταφέρατε να αποκαλύψετε τη μάγισσα σε 5 δευτερόλεπτα ; Εάν η απάντηση είναι ναι, συγχαρητήρια σε όσους από εσάς έχουν εξαιρετικές δεξιότητες παρατήρησης και έντονο μάτι στη λεπτομέρεια. Για όσους μπορεί να δυσκολεύτηκαν να το βρουν η λύση παρέχεται παρακάτω.

Η λύση στο τεστ παρατηρητικότητας

μάγισσα

Όλο Υγεία

Scroll to Top