Μόνο οι πολύ ευφυείς θα βρουν τα 9 αντικείμενα που κρύβονται στην εικόνα σε 20 δευτερόλεπτα

τεστ για ευφυείς

Αν βρείτε τον κροκόδειλο, την καρδιά, το αλάτι, το σφυρί, το βιβλίο, το κομμάτι κέικ, την ομπρέλα, το μανιτάρι και το κερί που κρύβονται στην εικόνα σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα είστε εξαιρετικά ευφυείς.

Υπάρχουν πολλά τεστ για να ελέγξετε την κατάσταση του εγκεφάλου σας, ειδικά όταν πρόκειται για τη μνήμη. Ορισμένα τεστ είναι σαν παζλ ή ερωτήσεις σε χαρτί, όπως η εξέταση Mini-Mental State Examination (MMSE) ή η Γνωσιακή Αξιολόγηση του Μόντρεαλ (MoCA).

Αυτά τα τεστ δίνουν μια γρήγορη εικόνα για το πόσο καλά λειτουργεί ο εγκέφαλος κάποιου. Στο σημερινό τεστ, λοιπόν μπορείτε να ελέγξετε τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας, συμπεριλαμβανομένης της προσοχής.

Βρείτε τον κροκόδειλο, την καρδιά, το αλάτι, το σφυρί, το βιβλίο, το κομμάτι κέικ, την ομπρέλα, το μανιτάρι και το κερί

Το να κάνετε ένα τεστ εγκεφάλου είναι σαν να ελέγχετε την υγεία του εγκεφάλου σας, διενεργώντας κάτι σαν δοκιμασία για τις δεξιότητες σκέψης και μνήμης σας.

Στην παρακάτω εικόνα λοιπόν θα πρέπει να βρείτε τον κροκόδειλο, την καρδιά, το αλάτι, το σφυρί, το βιβλίο, το κομμάτι κέικ, την ομπρέλα, το μανιτάρι και το κερί που κρύβονται καλά, μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.

Μπορείτε;

τεστ για ευφυείς

Είναι σημαντικό γιατί βοηθά τους γιατρούς να κατανοήσουν πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός σας και να συλλάβουν τυχόν προβλήματα από νωρίς. Ακριβώς όπως κάνουμε τακτικές εξετάσεις για το σώμα μας, τα τεστ εγκεφάλου μπορούν να εντοπίσουν πράγματα όπως προβλήματα μνήμης ή άλλες ανησυχίες.

Δεν πρόκειται μόνο για προβλήματα -οι εγκεφαλικές εξετάσεις μπορούν επίσης να δείξουν σε τι είναι δυνατός ο εγκέφαλός σας! Έτσι, είναι σαν να δίνετε στον εγκέφαλό σας ένα μικρό πακέτο φροντίδας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε κορυφαία φόρμα και έτοιμος για ό,τι συμβεί.

Αν ποτέ βρεθείτε να παλεύετε με τη συγκέντρωση ή να νιώθετε ότι η προσοχή σας χάνεται, καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε έναν γιατρό. Είναι εκεί για να βοηθήσουν και να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει. Μερικές φορές, αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι προσωρινά ή να σχετίζονται με το άγχος, αλλά είναι σημαντικό να μην τα αγνοήσετε.

Βρήκατε τα 9 αντικείμενα που κρύβονται στην εικόνα;

Ήταν δύσκολο για εσάς; Πόσα δευτερόλεπτα χρειαστήκατε για να βρείτε και τα 9 αντικείμενα;

Μήπως δεν τα καταφέρατε; Μην ανησυχείτε και μην απογοητεύεστε

Παρακάτω βρίσκεται η λύση του γρίφου. Δοκιμάστε να κάνετε και άλλα τεστ για να ενισχύσετε την υγεία του εγκεφάλου σας.

τεστ ευφυείς

Όλο Υγεία

Scroll to Top