Πώς να καθαρίσετε τα τάπερ σας σε μερικά δευτερόλεπτα -Το κόλπο που έγινε viral

τάπερ

Η ἐγκαιρη προετοιμασία γευμάτων είναι ένας εξαιρετικός και εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης εβδομάδας. Για αυτή τη δουλειά όμως χρειάζεστε τα τάπερ σας.

Ωστόσο, η διαδικασία πλυσίματος των δοχείων φαγητού δεν είναι πάντα η πιο εύκολη, ειδικά όταν πρόκειται για συστατικά που μπορούν εύκολα να λερώσουν τα τάπερ σας, όπως ο πελτές ντομάτας ή το κάρυ.

Αυτά τα πράγματα είναι γνωστό ότι καθαρίζονται δύσκολα και μερικές φορές ακόμη και το υγρό πιάτων δεν τα απομακρύνει εντελώς.  Ευτυχώς, υπάρχει ένα hack που θα κάνει πιο εύκολο αυτό το εγχείρημα.

Μοιράζοντας το hack της στο TikTok, η δημιουργός Adi Kempler, @facesbyadi, περιγράφει ένα απλό και δωρεάν hack για να απαλλαγείτε από σκληρούς και επίμονους λεκέδες.

Λέει λοιπόν: «Δεν κάνω αναρτήσεις ποτέ εδώ, αλλά ήθελα πραγματικά να μοιραστώ αυτό το κόλπο για το πώς να απαλλαγείτε από λιπαρούς λεκέδες στο Tupperware».

«Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε λίγο σαπούνι πιάτων στο Tupperware, να προσθέσετε λίγο ζεστό νερό».

«Στη συνέχεια πρέπει να προσθέσετε μερικά κομμάτια σκισμένης χαρτοπετσέτας και στη συνέχεια να το σφραγίσετε. Τότε αρχίστε να το κουνάτε αρκετά δυνατά, θα έλεγα από 45 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό». Κουνήστε το σαν σέικερ στο οποίο έχετε βάλει καφέ για να φτιάξετε φραπέ.

Θα δείτε μόλις το ξεπλύνετε, ότι είναι εντελώς καθαρό και δεν θα έχει πια αυτή την αίσθηση λιπαρότητας. Οι ακόλουθοι εντυπωσιάστηκαν πλήρως από το hack και την απλότητά του.

«Δεν χρειάζεται σφουγγάρι, ούτε τρίψιμο και σε μερικά δευτερόλεπτα είναι καθαρό» Είπε ένας. «Γεια σας, ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! Δεν ξέρω πόσες φορές έχω πετάξει πλαστικά δοχεία επειδή ένιωσα ότι ήταν τόσο βρώμικα όταν δεν μπορούσα να τα καθαρίσω!» είπε άλλος.

@facesbyadi This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage ♬ original sound – adikempler

Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top