Τεστ παρατηρητικότητας: Μόνο αν είστε… ξεφτέρια θα βρείτε τον ιπποπόταμο ανάμεσα στους ρινόκερους

ιπποπόταμο

Σε αυτό το τεστ, δοκιμάζουμε τις ικανότητές σας στην παρατηρητικότητα. Μπορείτε να βρείτε τον ιπποπόταμο που κρύβεται ανάμεσα στους ρινόκερους;

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Θα είστε εξαιρετικά παρατηρητικοί αν βρείτε το ποντίκι ανάμεσα στους λαγούς σε 11 δευτερόλεπτα

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε τον ιπποπόταμο που κρύβεται ανάμεσα στους ρινόκερους σε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας;

ιπποπόταμο

Η παραπάνω εικόνα δείχνει πολλούς χαρούμενους ρινόκερους να απολαμβάνουν φέτες καρπούζι. Ωστόσο κάπου ανάμεσά τους «καμουφλάρεται» και ένας ιπποπόταμος. Μπορείτε να βρείτε που είναι;

Δεν θα είναι εύκολο να τον εντοπίσετε με την πρώτη ματιά.

Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας και η κρίση σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε την απάντηση;

Ο χρόνος τελειώνει….

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να τις βρείτε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε τώρα!

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να βρουν τη λύση εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η λύση του τεστ παρατηρητικότητας:

ιπποπόταμο

Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top