Τεστ IQ: Μόνο οι ιδιοφυΐες μπορούν να βρουν την γυναίκα που έχει σκύλο μέσα σε 10΄΄

τεστ IQ

Στο σημερινό ενδιαφέρον τεστ IQ πρέπει να βρείτε ποια από τις δύο γυναίκες έχει σκύλο σε 10”.

Αυτά τα τεστ παρατηρητικότητας οξύνουν τις πνευματικές μας ικανότητες, αυξάνουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την εστίαση. Συνήθως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε έναν αριθμό, ένα κρυφό αντικείμενο, μια αναντιστοιχία ή κάποιο λάθος σε κάποια εικόνα.

Η ενασχόληση με αυτού του είδους τις εργασίες σε τακτική βάση βελτιώνει τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και δίνει στον εγκέφαλο μας την ευκαιρία μιας καλής εξάσκησης.

Μπορείτε να βρείτε την γυναίκα που έχει σκύλο 10 δευτερόλεπτα;

τεστ IQ
Πηγή: BrightSide

Η παραπάνω εικόνα δύο γυναίκες μπροστά από την παπουτσοθήκη τους μόλις γυρνάνε σπίτι. Η μια κοπέλα έχει ομπρέλα, και δείχνει σαστισμένη. Η δεύτερη είναι επίσης προβληματισμένη για κάποιον λόγο. Μπορείτε να καταλάβετε ποια από τις δύο έχει σκυλί;

Δεν θα είναι εύκολο να τον εντοπίσετε με την πρώτη ματιά αλλά και να εξακριβώσετε από την εικόνα την ιδιοκτήτρια σκύλου.

Αυτό το απλό τεστ των δεξιοτήτων παρατήρησης σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο οξυμένη είναι η παρατηρητικότητα σας και η κρίση σας.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα.

Βρήκατε την γυναίκα;

Ο χρόνος τελειώνει….

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως μπορέσετε να την εντοπίσετε εύκολα.

Βιαστείτε; Ο χρόνος τρέχει.

Και…

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Σταματήστε να ψάχνετε  τώρα!

Ένα τεράστιο μπράβο για τους πιο παρατηρητικούς αναγνώστες που κατάφεραν να εντοπίσουν την γυναίκα που έχει σκύλο εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς έχετε τις καλύτερες δεξιότητες παρατήρησης. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μπορούν τώρα να ελέγξουν την παρακάτω λύση.

Η Λύση του τεστ IQ:

Πηγή: BrightSide
Όλο Υγεία

Scroll to Top