Τεστ IQ: Πόσους ασβούς βλέπετε στην εικόνα; Μόνο οι διάνοιες μπορούν να βρουν τον ακριβή αριθμό

τεστ IQ

Αυτό το τεστ IQ θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το επίπεδο νοημοσύνης σας μαζί με τις δεξιότητες παρατήρησης.

Αυτό το τεστ IQ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε το επίπεδο της νοημοσύνης σας. Κατά την επίλυση αυτών των εγκεφαλικών τεστ, πρέπει να σαρώσετε την εικόνα και να καταλήξετε στην απάντηση χρησιμοποιώντας δεξιότητες συλλογιστικής λογικής. Τα εγκεφαλικά παιχνίδια κάνουν έναν απλό γρίφο πιο ενδιαφέρον, καθώς αυτά λύνονται με δημιουργική σκέψη. Πρέπει να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά για να καταλήξετε στη λύση καθώς η απάντηση δεν θα είναι ακριβώς μπροστά σας. Στο συγκεκριμένο πρέπει να εντοπίσετε τον συνολικό αριθμό των ασβών στην εικόνα.

Πόσους ασβούς μπορείτε να εντοπίσετε στην εικόνα μέσα σε 11 δευτερόλεπτα;

τεστ IQ
Bright side

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να προσδιορίσετε τον συνολικό αριθμό των ασβών. Ένα ακονισμένο μυαλό μπορεί να αναγνωρίσει τον ακριβή αριθμό των μέσα σε 11 δευτερόλεπτα. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά δύσκολη. Οι απαντήσεις σε αυτό το τεστ IQ έχουν δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κύλιση απότομα ώστε να δείτε την απάντηση! 

Απάντηση στο τεστ IQ

Σε αυτό το τεστ, πρέπει να βρείτε τον συνολικό αριθμό των ασβών στην εικόνα. Στην αρχή, μπορεί να δείτε μόνο 9 στην εικόνα. Ωστόσο, υπάρχουν 13 ασβοί αν κοιτάξετε προσεκτικά. Στην 1η σειρά υπάρχουν 4, στη 2η σειρά υπάρχουν 4 και στην 3η σειρά υπάρχουν 5 ασβοί.

Για ευκολία, σημειώσαμε τον συνολικό αριθμό των ασβών στην παρακάτω εικόνα:

Bright Side
Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top