Τεστ παρατηρητικότητας: Ελάχιστοι μπορούν να δουν τον αριθμό 5 ανάμεσα στα S σε 11΄΄

Τεστ

Αυτό το τεστ θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρατηρητικότητα σας βλέποντας προσεκτικά την εικόνα. Αυτό το τεστ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε πόσο παρατηρητικοί είστε.

Κατά την επίλυση αυτού του γρίφου, πρέπει να μελετήσετε την εικόνα και να καταλήξετε στην απάντηση χρησιμοποιώντας δεξιότητες που συνδυάζουν παρατηρητικότητα, λογική και ταχύτητα. Τέτοιου είδους εγκεφαλικά παιχνίδια κάνουν έναν απλό γρίφο πιο ενδιαφέρον, καθώς είναι διασκεδαστικά και λύνονται με δημιουργική σκέψη. Πρέπει να καταλήξετε στη λύση ενώ η απάντηση δεν θα είναι ακριβώς μπροστά σας.

Μπορείτε να εντοπίσετε το «5» που κρύβεται ανάμεσα στην ομάδα των «S» μέσα στην εικόνα μέσα σε 11 δευτερόλεπτα στο τεστ παρατηρητικότητας;

Πηγή εικόνας: Bright Side

Στην παραπάνω εικόνα, πρέπει να εντοπίσετε τον κρυμμένο αριθμό «5» ανάμεσα στην ομάδα του αλφαβήτου «S». Ένα μυαλό σε εγρήγορση μπορεί να αναγνωρίσει το κρυμμένο «5» μέσα σε 11 δευτερόλεπτα. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα πριν απαντήσετε στην ερώτηση, καθώς η απάντηση είναι αρκετά δύσκολη. Η απάντηση σε αυτό το τεστ έχει δοθεί ακριβώς κάτω από την ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε scroll down πριν την βρείτε!

Απάντηση στο Τεστ παρατηρητικότητας

Σε αυτό το παζλ του εγκεφάλου, πρέπει να ανακαλύψετε το κρυμμένο ‘5’ που έχει κρυφτεί ανάμεσα στο αλφάβητο’ S’. Υπάρχουν 15 σειρές και 30 στήλες του αλφαβήτου ‘S’. Για να βρείτε το κρυφό 5 μέσα σε 11 δευτερόλεπτα, πρέπει να κοιτάξετε γρήγορα όλες τις σειρές και τις στήλες.

Για την ευκολία σας, σημειώσαμε το κρυφό ‘5’ στην παρακάτω εικόνα:

τεστ
Πηγή εικόνας: Bright Side

 

 

Scroll to Top