Τεστ προσωπικότητας: Η φιγούρα που θα διαλέξετε αποκαλύπτει τι είδους εραστής είστε

τεστ IQ

Ποια φιγούρα σας τραβάει αμέσως την προσοχή και σε ποια πέφτει απευθείας το μάτι σας; Αυτή που θα επιλέξετε αποκαλύπτει τα κρυφά γνωρίσματα σας ως εραστές

Πρόσφατα, το προηγούμενο τεστ προσωπικότητας μας με την πεταλούδα έχει τραβήξει την προσοχή πολλών διαδικτυακών χρηστών. Γιατί; Επειδή θεωρείται ότι αποκαλύπτει τον τύπο της προσωπικότητάς σας με βάση μια βαθιά εξερεύνηση των έμφυτων τάσεων σας. Σήμερα, εμβαθύνουμε στον κόσμο της αγάπης και της προσωπικότητας. Αυτό το τεστ προσωπικότητας δεν αφορά τον ανταγωνισμό ή την πρόκληση.  Είναι ένα εργαλείο για να αποκαλύψετε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Ποια από αυτές τις φιγούρες έχει μεγαλύτερη απήχηση σε εσάς; Ποια σας τραβάει αμέσως την προσοχή και σε ποια πέφτει απευθείας το μάτι σας; Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις εδώ, αλλά για την ακρίβεια αυτού του τεστ, επιλέξτε προσεκτικά τη φιγούρα.

Πηγή: inferno Intel

Η Εικόνα 1, με δύο αξιολάτρευτα παιδιά. Η δεύτερη που απεικονίζει δύο παθιασμένους νεαρούς εραστές. Η 3η απεικονίζει δύο ευγενικούς, αφοσιωμένους εραστές. ‘Η μήπως προτιμάτε 4, που δείχνει ένα κορίτσι με τον μονόκερό της; Ας δούμε τι σημαίνει κάθε φιγούρα και ποια ευθυγραμμίζεται με την προσωπικότητά σας:

Εικόνα 1:

Εάν επιλέξετε την Εικόνα 1, με δύο παιχνιδιάρικα παιδιά, υποδηλώνει ότι είστε ενθουσιασμένοι που θα βρείτε τον αληθινό σας σύντροφο. Είστε το είδος του εραστή που απολαμβάνει την παιδική διασκέδαση και τις ελκυστικές χειρονομίες, που σας κάνουν ακαταμάχητα γοητευτικούς.

Εικόνα 2:

Το σχήμα 2 αντιπροσωπεύει το απρόβλεπτο και την αβεβαιότητα στη ζωή σας, που μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα. Ωστόσο, είναι και η ουσία των σχέσεών σας. Πίσω από το παθιασμένο εξωτερικά χαρακτηριστικό σας, επιδεικνύετε φροντίδα στο άλλο σας μισό και έχετε βαθιά σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Εικόνα 3:

Η επιλογή της φιγούρας 3 δείχνει ότι είστε έτοιμοι να γίνετε ένας ώριμος και αφοσιωμένος εραστής, πρόθυμος/η να τα δώσετε όλα για αγάπη. Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε αφήσει πίσω σας την ένταση του πάθους, αγκαλιάζοντας τη γλυκιά αρμονία της αγάπης.

Εικόνα 4:

Εάν η φιγούρα 4 σας μιλάει στην ψυχή, σημαίνει ότι είστε ένας φιλόδοξος εραστής, γεμάτος όρεξη για ζωή, ακόμη και στα τελευταία σας χρόνια. Η επιδίωξή σας για ανώτερες απολαύσεις στη ζωή αντανακλά το ενδεχόμενο η απόλυτη αγάπη σας μπορεί είτε να αφορά είτε και όχι έναν άλλο άνθρωπο.

Εσείς ποια φιγούρα διαλέξατε;

Λοιπόν, ποια από αυτές τις τέσσερις φιγούρες σας περιγράφει καλύτερα; Είστε το αξιολάτρευτο παιδί, ο παθιασμένος νεαρός εραστής, ο ώριμος σύντροφος ή ο ονειροπόλος; Θυμηθείτε, αυτό είναι ένα παιχνιδιάρικο τεστ που έχει σχεδιαστεί για να προάγει την αυτογνωσία και δεν αποτελεί ψυχολογική αξιολόγηση της προσωπικότητάς σας.

Όλο Υγεία

Scroll to Top