Το μυστικό κόλπο για να βάλετε την σωστή ποσότητα λαδιού στο φαγητό – Βρίσκεται στη συσκευασία

λαδιού

Η χρήση της σωστής ποσότητας λαδιού κατά το μαγείρεμα μπορεί συχνά να είναι δύσκολη. Άλλες φορές δεν αρκεί για να τηγανίσετε και άλλες μπορεί να χρησιμοποιήστε πάρα πολύ και το φαγητό σας μπορεί να καταλήξει πολύ λιπαρό.

Το να βάλετε τη σωστή ποσότητα λαδιού δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Ιδιαίτερα, αν πρόκειται για ελαιόλαδο, εκτός από τις συνέπειες που μπορεί να έχει η υπερβολική ποσότητα στο φαγητό (να γίνει πολύ πιο λιπαρό από όσο θα θέλατε), μπορεί να ζημιώσει και την τσέπη σας εκεί που έχει φθάσει η τιμή του.

Ποια είναι, λοιπόν, η λύση; Ξέρατε ότι υπάρχει ένα κόλπο για να διασφαλίσετε ότι θα ρίξετε την ποσότητα λαδιού και είναι μέρος της συσκευασίας που αγοράσατε;

Ε, λοιπόν, το δαχτυλίδι που αφαιρείτε από το μπουκάλι του λαδιού έχει στην πραγματικότητα έναν σκοπό: να σας βοηθήσει να ρίξετε το λάδι πολύ πιο αργά από ό,τι θα κάνατε κανονικά χωρίς αυτό, αναφέρει η Mirror. Ένα βίντεο στο TikTok μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε αυτό το δαχτυλίδι, αντί να το πετάμε απλώς στον κάδο των απορριμμάτων.

Προσπαθώντας να αφαιρέσουμε αυτό το δακτυλίδι μπορεί με μια απότομη κίνηση να ρίξουμε το λάδι παντού (σίγουρα σας έχει τύχει). Λοιπόν, δοκιμάστε αυτό το hack και θα ευχαριστήσετε τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο. Όπως βλέπετε, το αφαιρεί κανονικά και να το γυρίζει από την άλλη πλευρά, επανατοποθετώντας το στο σημείο από όπου χύνεται το λάδι.

Το πλαστικό δακτυλίδι δημιουργεί αρκετό χώρο γύρω από τις πλευρές της πλαστικής γλωττίδας, ώστε το λάδι να μπορεί με να ρέει ομαλά, αλλά χωρίς να χύνετε το μισό μπουκάλι λαδιού. Δείτε το βίντεο:

@cookingcards Stop throwing out the seal from your oil bottle, instead put it inside the top to control the pour! #cooking #kitchenhack #cooktok #oliveoil ♬ Woah (feat. D3Mstreet) – KRYPTO9095

Όλο Υγεία

Scroll to Top