4+1 συμβουλές για να βοηθήσετε το παιδί σας να φάει περισσότερα φρούτα

παιδί

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να τρώει περισσότερα φρούτα; Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που συνιστούν οι ειδικοί για να το πετύχετε.

Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και  Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής μοιράζεται 4+1 συμβουλές για να κάνετε το παιδί να τρώει περισσότερα φρούτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και  Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής καθώς και υπεύθυνη σχεδιασμού προγραμμάτων προαγωγής της Υγείας “Ευρωστία“.

Αναπτύσσει και υλοποιεί προγράμματα για γυναίκες, παιδιά και αθλητές. Σπούδασε Κλινική Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Επιστήμη Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Στη συνέχεια αναγορεύτηκε διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με εξειδίκευση στο σχεδιασμό προγραμμάτων  Προαγωγής της Υγείας και την παιδική παχυσαρκία. Υπήρξε επιστημονική συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και οργάνωσε τα προγράμματα Διατροφικής Αγωγής στο Ιατρείο Παιδικής Παχυσαρκίας και στο κέντρο Εφηβιατρικής ενώ έχει  διατελέσει  διατροφολόγος αθλητών υψηλού επιπέδου σε επαγγελματικές ομάδες καλαθοσφαίρισης

Σήμερα, είναι υπεύθυνη  διατροφολόγος  στην Παιδιατρική Κλινική ενδοκρινολογίας και ελέγχου Βάρους του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Όλο Υγεία

Scroll to Top