Μια 60χρονη που μοιάζει 30 ετών μοιράζεται τα μυστικά της για νεανικό δέρμα χωρίς botox

νεανικό δέρμα

Γυναίκα που είναι σχεδόν 60 ετών, αλλά φαίνεται 30 χρόνια νεότερη, μοιράζεται στο ΤικΤοκ τους τέσσερις κανόνες που εφαρμόζει για λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Η Gigi, 59 ετών, μοιράστηκε τις συμβουλές της κατά της γήρανσης μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της TikTok, @gigi__333, το οποίο χρησιμοποιεί συχνά για να μοιράζεται ιδέες και κόλπα περιποίησης της επιδερμίδας.

Τα βίντεο της Gigi είναι πολύ δημοφιλή στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 250.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα. «Κόψτε ή περιορίστε αυτά τα τέσσερα πράγματα που θα σας πω για να έχετε πραγματικά υγιές δέρμα», είπε.

Η πρώτη συμβουλή της Gigi είναι να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ. «Πριν, λάτρευα την τεκίλα», είπε.  «Αλλά το αλκοόλ πραγματικά αφυδατώνει το σώμα σας και ως εκ τούτου το δέρμα σας».

Η αφυδατωτική επίδραση του αλκοόλ σημαίνει ότι το δέρμα σας χάνει θρεπτικά συστατικά και υγρά που είναι σημαντικά για υγιές δέρμα. Αυτό μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ζαρωμένο, θαμπό, γκρίζο και πρησμένο.

Το επόμενο στη λίστα της Gigi με πράγματα που πρέπει να αφαιρέσετε από τη ζωή σας είναι το άγχος. Είπε: «Ο,τι και να πω δεν μπορώ να τονίσω αρκετά το πόση μεγάλη ζημιά προκαλεί το άγχος στο σώμα σου, στο δέρμα σου και στην ψυχή σου, είναι φρικτό».

Η Gigi είπε ότι συνήθιζε να δουλεύει 15 ώρες σε μια εταιρεία, κάτι που όπως είπε την έκανε να μοιάζει σαν να ήταν 15 χρόνια μεγαλύτερη. Τα υψηλά επίπεδα στρες μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση και η ξηρότητα.

Η τρίτη συμβουλή της Gigi είναι να προσπαθήσετε να κόψετε τη ζάχαρη από τη ζωή σας. «Όταν φάω ζάχαρη, μέσα σε 24 ώρες το δέρμα μου θα φαίνεται πρησμένο και φλεγμονώδες», είπε.

«Είναι τόσο τοξική». Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από δερματικά προβλήματα, όπως πρόωρη γήρανση, εμφάνιση λεπτών γραμμών και απώλεια κολλαγόνου.

Τέλος, η Gigi συνέστησε να αφαιρέσετε την «αδράνεια» από τη ζωή σας. «Πρέπει να ανεβάσετε τον ρυθμό σας και το αίμα σας να κυκλοφορεί», είπε. Η Gigi είπε ότι αν προσπαθείτε να είστε συνεχώς δραστήριοι, το δέρμα σας θα φαίνεται πολύ πιο υγιές.

Η σωματική δραστηριότητα συμβάλλει στη βελτίωση της ροής και της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία μεταφέρει περισσότερα θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στο δέρμα.

Το βίντεο της Gigi πιθανότατα έχει εντυπωσιάσει πολλούς, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 59.000 προβολές στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο.  Οι χρήστες του TikTok έτρεξαν στην ενότητα σχολίων του βίντεο για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.  Ένα άτομο είπε: «Είμαι στρεσαρισμένος και με βλάπτει το δέρμα μου».  Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Το δέρμα σου είναι απίθανο».

@gigi__333 Skincare tips for anazing skin. Remove or limit these four things #skincaretips #skincaretipsandtricks #skincarestaples #musthaveskincare #antiagingskincare #matureskincare ♬ original sound – Gigi

Μάνος Σιγανός

Ο Μάνος Σιγανός είναι δημοσιογράφος υγείας με πολυετή πείρα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού πολιτισμού (Β.Α) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (Μ.Α). Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα περιοδικά εισήλθε στον Digital κόσμο και έκανε σεμινάρια για τα social media. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στα περιοδικά Vita, Prevention, Menshealth και ως δημοσιογράφος υγείας στα περιοδικά Woman’s Health και ΕΓΩ. Έχει επίσης εργαστεί στις ιστοσελίδες pathfinder.gr, dailypharmanews.gr, liveit.gr, worldsecrets.gr, καθώς και στις ιστοσελίδες των περιοδικών που εργάστηκε.

Scroll to Top