Ποια είναι η μελωδία της καρδιάς σας; Ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ευεξίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Πρωτοπόρο πρόγραμμα ευεξίας μεταφράζει τους ήχους της καρδιάς, σε έγχρωμο φως και μουσικό ήχο μέσω αλγορίθμων των δονήσεων και δημιουργεί έτσι την «μελωδία της καρδιάς» για κάθε άτομο.

Η παρουσίαση του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος θα γίνει στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς συνεδρίου Λειτουργικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23-25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο Royal Olympic από το διάσημο επιστήμονα Rasmus Franciscus Gaupp-Berghausen που το ανέπτυξε.

Ο ειδικός επιστήμονας, που λόγω της διεθνούς δημοτικότητας του έχει προσκληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, σε πανεπιστήμια, συνέδρια και μονάδες υγείας, θα εφαρμόσει το επιστημονικό αυτό πρόγραμμα ζωντανά, για συνέδρους που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Η παρουσίασή του θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου 2024 11:00 π.μ. κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στο Royal Olympic.

Όπως εξηγεί ο επιστήμονας «μεταφράζοντας τις καρδιακές συχνότητες δύο ατόμων ταυτόχρονα μπορείτε να συνδεθείτε με ένα άλλο άτομο σε ήχο και φως και να συναντήσετε πραγματική συνοχή που βασίζεται στην καρδιά».

Πρέπει να επισημανθεί ότι αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται, από το 2011 σε νοσοκομεία, κέντρα πρωτοβάθμιας φροντίδας, φυσιοπαθητικά ιατρεία κ.α., σε 29 χώρες του κόσμου.

Με το Sound of Soul είναι δυνατό να μεταφραστούν οι δονήσεις του ίδιου του σώματος σε ήχο, φως και χρώμα. Ένας ειδικός προβολέας ενεργοποιείται απευθείας από τους ήχους της μονάδας Sound of Soul, ώστε ταυτόχρονα με τους δικούς μας ήχους, να βλέπουμε και να βιώνουμε και τα χρώματα των συχνοτήτων της καρδιάς μας.

Το συνέδριο που θα παρουσιαστεί η μελωδία της καρδιάς

Το συνέδριο Λειτουργικής Ιατρικής MED FUTURE 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Ελληνικής Εταιρίας Αθλητιατρικών Επιστημών και Ασφαλούς Άθλησης (SPORTSMEDWORLD).

Πληροφορίες αναλυτικότερα,  στην σελίδα Meet the Speakers του συνεδρίου (https://medfuture.gr/med-future-speakers/), στο όνομα Rasmus Franciscus Gaupp-Berghausen.

Χαλαρώστε με την μελωδία της δικής καρδιάς σας

Όπως εξηγεί ο Rasmus Franciscus Gaupp-Berghausen μέσω του Sound of Soul συναντάτε τον εαυτό σας – τον καρδιακό σας παλμό, την εσωτερική σας ρυθμιστική δύναμη με τη μορφή μουσικής και έγχρωμου φωτός, αλλά χωρίς τον συνήθη συνοδευτικό φόβο μιας αρνητικής αξιολόγησης.

H συμβατική θεραπεία αντιμετωπίζει το πρόβλημα του ασθενούς δίνοντας έμφαση στην «ασθένεια».  Αντίθετα , η προσέγγιση του Sound of Soul αποσκοπεί στο να τονίσει την ομορφιά και την ευεξία του ατόμου, ενισχύοντας την εσωτερική ισορροπία με την αντίληψη της δόνησης του ίδιου του ατόμου.

Το αποτέλεσμα της ακρόασης και της εμπειρίας υποστηρίζει το σώμα ώστε να ανακτήσει την αρμονική του κατάσταση μέσω βαθιάς χαλάρωσης  και να ενεργοποιήσει τις αυτορρυθμιζόμενες δυνατότητες σώματος και πνεύματος.

Το Sound of Soul της AquaQuinta μπορεί να συμβάλει* θετικά σε:

  • Ενίσχυση της εσωτερικής γαλήνης και ισορροπίας
  • Αφύπνιση και βελτίωση της δημιουργικότητας
  • Μέθοδοι χαλάρωσης
  • Μπορεί να ενσωματωθεί όμορφα σε κάθε είδους υπάρχουσες μεθόδους και εφαρμογές υποστήριξης της ευεξίας

Το Sound of Soul της AquaQuinta είναι εν τέλει ένας καθρέφτης που καθιστά δυνατή την αντανάκλαση του σώματος του ατόμου με τη μορφή ήχου και χρώματος φωτός.

Όπως εξηγεί ο Rasmus Franciscus Gaupp-Berghausen ξυπνά μέσα μας την επίγνωση ότι η δόνηση του καρδιακού μας παλμού είναι τόσο μοναδική όσο το δακτυλικό μας αποτύπωμα.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε άτομο παίζει μια απολύτως μοναδική και ατομική μελωδία ζωής.

 

Όλο Υγεία

Scroll to Top