Άδωνις Γεωργιάδης: Αποσύρθηκε η απόφαση για την Ιατρική Ειδικότητα

Γεωργιάδης

Η σχετική απόφαση για την απόσυρσή της υπεγράφη χθες, είπε ο κ. Γεωργιάδης, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν είναι αντίθετος με αυτή την μεταρρύθμιση.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα απόφαση για την έναρξη της Ιατρικής Ειδικότητας με γραπτές εξετάσεις, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. υπέγραψε χθες την απόσυρσή της.

«Έχω ενημερώσει την κ. Παγώνη εδώ και δυο – τρεις εβδομάδες ότι η σχετική απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας εξετάσεων για την ειδικότητα θα αποσυρθεί. Συγκεκριμένα η σχετική απόφαση για την απόσυρσή της υπογράφτηκε χθες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν είναι αντίθετος με την διάταξη, σημειώνοντας ότι τέτοιου τύπου μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνονται σε συνεννόηση με την ιατρική κοινότητα.

«Δεν είμαι αξιωματικά αρνητικός σε μία τέτοια μεταρρύθμιση, αλλά τέτοιου τύπου μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνονται μόνο σε συνεννόηση με την ιατρική κοινότητα. Ενώ τους έχω πει ότι έχει αποσυρθεί, εκείνοι προχωρούν σε στάση εργασίας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα προβλήματα αυτά δεν θα λυθούν με στάσεις εργασίας», τόνισε.

Όλο Υγεία

Scroll to Top