Απίστευτες σκηνές στο νοσοκομείο «Μεταξά»-Συνελήφθη γυναίκα που έκλεβε ασθενείς

Μεταξά

Η γυναίκα στην προσπάθειά της να διαφύγει τραυμάτισε εργαζόμενη στο «Μεταξά». Ξέφραγο αμπέλι τα νοσοκομεία λόγω πλημμελούς φύλαξης, καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Την περασμένη Κυριακή 8.30 το πρωί μία γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι αποκλειστική νοσοκόμα ασθενούς εισήλθε στο νοσοκομείο «Μεταξά», μοιράζοντας κάρτες για αποκλειστικές υπηρεσίες.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, η γυναίκα άρχισε να κατακλέβει ασθενείς και συνοδούς από τον 6ο όροφο έως τον 3ο όροφο.

Τραυμάτισε εργαζόμενη στην προσπάθειά της να διαφύγει

Την αντελήφθησαν οι συνοδοί ασθενών, που την κυνήγησαν και την εγκλώβισαν στο ισόγειο μαζί με την εφημερεύοντα προϊσταμένη νοσηλεύτρια, αναφέρει ο κ. Γιαννάκος. «Η γυναίκα νταής υποτίθεται αποκλειστική άρχισε να χτυπάει τους συνοδούς για να ξεφύγει. Έσπρωξε την εφημερεύουσα προϊσταμένη η οποία μπορούσε να κτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι κατά τη πτώση της. Έπαθε κάταγμα στο χέρι της».

Ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ που έφθασε γρήγορα στο νοσοκομείο και η γυναίκα επιτέθηκε και στους αστυνομικούς οι οποίοι την συνέλαβαν.

Ξέφραγο αμπέλι τα νοσοκομεία

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επαναλαμβάνει ότι τα νοσοκομεία «είναι ξέφραγο αμπέλι λόγω πλημμελούς φύλαξης».

Στο νοσοκομείο «Μεταξά» υπηρετούν 4 φύλακες, δύο το πρωί και δύο το απόγευμα καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο και αργίες δεν υπάρχει κανένας.

Ο κ. Γιαννάκος κάνει λόγο για εικόνες «φαρ ουεστ» στα νοσοκομεία. «Κλοπές, βία, μαχαίρια, πιστόλια» και αναρωτιέται: «τι άλλο θα δούμε στα νοσοκομεία;».

Όλο Υγεία

Scroll to Top